Libnet.ro
UNICEF

10:15

China: Locurile de parcare doar pentru femei, mai mari decat cele obisnuite, starnesc controverse

Hotnews Hotnews,
 China: Locurile de parcare doar pentru femei, mai mari decat cele obisnuite, starnesc controverse

Semnalizate prin indicatoare imprimate cu un toc de pantof negru pe un fundal roz, spatiile de parcare dedicate in exclusivitate femeilor, mai late decat cele obisnuite, au starnit controverse pe tema discriminarii sexuale in media de socializare din China, informeaza Xinhua, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari - VIDEO

Vrei buze mai mari in doar doi timpi si trei miscari? Georgiana Gheara, make-up artist IMA, te invata cum. Stai linistita, nu este vorba despre nicio injectie, nu ai nevoie sa iti.

BNR militeaza pentru cheltuieli mai mari cu investitiile

Banca Nationala a Romaniei BNR) insista pe o structura mai buna a bugetului, respectiv o pondere mai mare a cheltuielilor pentru investitii, a spus, ieri, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, intr-o conferinta de presa.

Mevlut Cavusoglu, seful diplomatiei turce, si-a exprimat speranta pentru relatii mai bune cu Germania

Seful diplomatiei turce Mevlut Cavusoglu si-a exprimat speranta pentru relatii mai bune cu Germania in noul an, inainte de intrevederea pe care o are programata astazi cu omologul sau german Sigmar Gabriel.

Mai late si semnalizate cu un pantof cu toc, locurile de parcare pentru femei au starnit controverse pe tema discriminarii sexuale

Semnalizate prin indicatoare imprimate cu un toc de pantof negru pe un fundal roz, spatiile de parcare dedicate in exclusivitate femeilor, mai late decat cele obisnuite, au starnit controverse pe.

Traumele unuia dintre cei mai mari tirani ai istoriei. Stalin, copilul din familia unui cizmar betiv, a indurat batai si saracie

Stalin a fost unul dintre cei mai odiosi tirani ai istoriei. Din cauza politicii sustinute de el au murit milioane de oameni. Anii copilariei au fost decisivi pentru formarea personalitatii fostului mare lider al URSS. Stalin a fost la origine georgian, a fost abuzat emotional si fizic in copilarie si trebuia sa devina preot.

Business report:Grila notarilor 2018: valorile apartamentelor din Bucuresti, mai mari cu 2,5%;Revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre romani; Autostrazile pentru care statul a

Metoda 4 luni: Guvernul blocheaza drumul Romaniei spre OCDE, clubul celor mai respectate tari ale lumii. Politica provizoratului, promovata de. ANAF iarta romanii de o serie de datorii, restante din anul 2017. Toate datoriile mai mici de 40 de lei, pe care contribuabilii erau.

Viorel Lis, probleme de sanatate tot mai mari: S-au crucit si medicii cand au vazut

Viorel Lis sufera tot mai mult din cauza unor probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu cateva saptamani de colecist, iar medicii s-au aratat socati de gravitatea.

Averea unuia dintre cei mai mari baroni locali a fost blocata

Celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Akhmetov, i-au fost blocate active in valoare de 820 de milioane de dolari, de catre un tribunal din Cipru, in cadrul unei dispute legale controversate cu cel mai mare.

Debut de vis pentru cel mai scump fundas din lume

Virgil van Dijk, fundasul olandez pentru care Liverpool a platit celor de la Southampton 75 milioane de lire sterline, a avut parte de un debut ideal pentru cormorani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )