Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gigi Becali: Se vrea o GRATIERE numai pentru POLITICIENI. Daca tot e clementa, sa fie clementa pentru toata lumea (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali: Se vrea o GRATIERE numai pentru POLITICIENI. Daca tot e clementa, sa fie clementa pentru toata lumea (VIDEO)

Gigi Becalia anuntat ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei cu privire la proiectele de modificare a codurilor penale si de gratiere a unor pedepse. intr-o interventie te. continuă pe B1

Gigi Becali a ales un nou nume pentru echipa: Noi nu ne jucam cu Steaua asa...

Gigi Becali a anuntat ca va schimba denumirea echipei sale in Fotbal Club Sport Bucuresti, incepand cu 1 iunie. El a inregistrat si varianta de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar a.

Gigi Becali catre Sorin Blejnar, in vremea era sef la ANAF: L-am sunat pe Blejnar si i-am zis Sunt Becali, vreau sa vin la dumneavoastra

Finantatorul echipei FC Steaua, Gigi Becali, sustine ca l-ar fi sunat pe Sorin Blejnar, pe cand era sef al ANAF, pentru a discuta despre vanzarea unui jucator al Universitatii Craiova, desi acest lucru nu era posibil intrucat clubul avea conturile blocate.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat ca s-a inscris la dezbaterea privind legea gratierii: Nu conteaza ca iese lumea in strada

Patronul clubului sportiv FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru Sport. ro, ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei cu privire la modificarile care vizeaza Codurile penale si legea gratierii.

Gigi Becali AMENINTA cu UN PROTEST impotriva MAPN: Vor fi 40.000 de oameni in Bucuresti!

Gigi Becali a declarat ca suporterii stelisti vor organiza manifestatii in toata tara pe 25 februarie, pentru a protesta fata de actiunile lansate impotriva clubului sau de MAPN si CSA Steaua,.

Gigi Becali s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei pe proiectele privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei referitoare la proiectele privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse, in calitate de vicepresedinte la o organizatie pentru apararea drepturilor omului si de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European si din Parlamentul Romaniei, informeaza News. ro.

Gigi Becali s-a inscris la dezbaterea proiectelor privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse

Fostul parlamentar Gigi Becali a declarat, vineri, ca s-a inscris la dezbaterea organizata de Ministerul Justitiei referitoare la proiectele privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse, in calitate de vicepresedinte la o organizatie pentru apararea drepturilor omului si de fost membru al comisiilor juridice din Parlamentul European si din Parlamentul Romaniei.

Gigi Becali: De la 1 iunie echipa se va numi Sport Bucuresti. Nu se va numi Sport Becali, ca nu ne jucam cu echipa asta

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca va schimba denumirea echipei in Fotbal Club Sport Bucuresti incepand cu 1 iunie, scrie News. ro. El a inregistrat si o varianta de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar a precizat ca nu aceasta va fi denumirea. Nu ne jucam cu echipa asta, a declarat Becali.

Gigi Becali anunta mitinguri de amploare in toata tara

Conflictul dintre Gigi Becali si CSA Steaua va ajunge la un nou episod luna viitoare, cand ar urma sa se desfasoare manifestatii in cele mai multe judete din Romania.

Gigi Becali face anuntul final: cum se va numi Steaua de acum incolo

Desi a inregistrat mai multe denumiri la OSIM, Gigi Becali s-a hotarat asupra numelui echipei pe care o patroneaza.

Gigi Becali: Dan Adamescu a murit din cauza situatiei din penitenciar. La noi, puscaria e facuta ca omul sa fie dresat, nu educat (VIDEO)

Omul de afaceri George Becali a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca lui Dan Adamescu i-au fost incalcat drepturile in perioada pe care a petrecut-o in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )