Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gigi Netoiu a fost eliberat din inchisoare pentru 24 de ore, pentru buna purtare

B1 B1,
Gigi Netoiu a fost eliberat din inchisoare pentru 24 de ore, pentru buna purtare

Gigi Netoiu s-a bucurat de libertate, pentru prima oara in ultimele 6 luni. Condamnat definitiv la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor, lui Netoiu comisia Penitenciarului. continuă pe B1

Dan Adamescu a fost eliberat din Arestul Politiei Capitalei

Dan Adamescu a fost eliberat din Arestul Politiei Capitalei dupa trei luni. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca omul de afaceri poate fi cercetat in arest la domiciliu. Patronul Astra.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost eliberat

Omul de afaceri Dan Adamescu, arestat in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei, transmit surse din presa.

Cristian Cioaca, prima aparitie publica dupa condamnarea la inchisoare pentru uciderea Elodiei

Cristian Cioaca a aparut pentru prima data in public dupa condamnarea la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale. Cioaca a fost adus in fata judecatorilor Curtii de Apel Pitesti, dupa ce.

Reactia oficiala a Kremlinului: Remarca lui Putin privind ocuparea Kiev-ului in doua saptamani a fost scoasa din context

Remarca lui Vladimir Putin privind ocuparea Kiev-ului in doua saptamani, facuta intr-o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si dezvaluita pe surse luni de cotidianul italian La Repubblica, a fost scoasa din context, a declarat marti Yuri Ushakov, consilierul diplomatic al Kremlinului, citat de Itar-Tass. Afirmatia a fost scoasa din context si a capatat astfel un inteles diferit, potrivit lui Yuri Ushakov.

Dan Adamescu, eliberat din arestul Politiei Capitalei

Dan Adamescu a plecat din arestul Politiei Capitalei sambata dimineata, in jurul orei 5.

Procurorii cer sapte ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu, in dosarul de santaj

DNA a cerut, luni, majorarea pedepsei pentru Dan Diaconescu, spre sapte ani de inchisoare cu executare, relateazaB1 TV. Potrivit procurorilor, Diaconescu nu recunoaste fapta si nu da semne ca s-ar fi.

DNA cere SAPTE ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu

Procurorii DNA au cerut, luni, majorarea pedepsei pentru Dan Diaconescu, spre sapte ani de inchisoare cu executare, anchetatorii motivand ca acesta nu recunoaste fapta si nici nu da semne ca s-ar fi indreptat, informeaza B1TV.

Guvernul, negocieri cu firme din China pentru o linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi

Guvernul Romaniei doreste realizarea unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Iasi, care ar putea continua catre Chisinau, iar premierul Victor Ponta a discutat cu firme chineze in acest sens, in conditiile in care Comisia Europeana CE).

GERMANIA: Aplicatia Uber a fost interzisa din cauza sesizarilor facute de catre companiile de taxi

Anterior, Uber a fost interzisa in Berlin si Hamburg, motivul invocat de catre autoritatile locale fiind incalcarea normelor privind siguranta pasagerilor prin folosirea unor soferi neautorizati si a unor automobile fara licenta de transport.

Orban spune ca nu exista niciun temei pentru ca Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale

Nu exista niciun temei pentru ca presedintele PNL Klaus Iohannis sa se retraga din cursa pentru Cotroceni, a declarat, marti, vicepresedintele formatiunii Ludovic Orban. Nu exista absolut niciun fel de temei,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )