Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gilca: Ma bucur ca am castigat dupa efortul din Europa League

Online Sport Online Sport,
Gilca: Ma bucur ca am castigat dupa efortul din Europa League

Costeal Gilca a spus ca victoria cu Petrolul Ploiesti, scor 3-2, il bucura mai ales in contextul in care se produce dupa meciul Stelei din Europa League cu Aalborg. continuă pe Online Sport

Europa League. Rat, protagonist in victoria lui PAOK. Tatarusanu a debutat fara gol primit la Fiorentina

Razvan Rat a fost protagonist in victoria categorica obtinuta de PAOK Salonic in meciul cu Dinamo Minsk, scor 6-1, in prima etapa a grupei K din Europa League. Fundasul stanga roman a fost titular si a.

Clasament actualizat in grupa Stelei

Accesati aceasta pagina pentru a vedea cum arata clasamentul dupa primele meciuri disputate in grupa Stelei din Europa League.

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit, joi seara, in partida cu Aalborg BK, cel mai rapid hat-trick dinistoria Europa League, potrivit UEFA. Keseru a reusit sa marcheze de trei ori in doar 12 minute,.

Ashraf Ghani a castigat scrutinul prezidential din Afganistan

Profesorul universitar si economistul Ashraf Ghani a castigat scrutinul prezidential din Afganistan, conform rezultatelor definitive anuntate de Comisia electorala, relateaza AFP. Scrutinul a fost contestat timp.

Cele mai inovatoare ambalaje din Europa, in premiera in Romania, numai la Print Sign 2014

Ambalajele castigatoare ale celui mai prestigios concurs european de ambalaje din carton, Pro Carton/ECMA Award, vor fi prezente in premiera in Romania, la Print Sign 2014, in perioada 24 27 septembrie, in.

Regina Elizabeth a II-a face apel la unitate, dupa referendumul din Scotia

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a transmis poporului britanic un apel la unitate, dupa respingerea, prin referendum, a initiativei privind independenta Scotiei. Cunoscand poporul scotian, nu am niciun.

Alibaba a obtinut o suma record dupa listarea din New York: 21,8 mld. de dolari

Grupul chinez de ecommerce Alibaba Group a vandut, in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, 320,1 milioane de actiuni si a atras 21,8 miliarde de dolari, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )