Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna

Catalina Ponor s-a calificat, ieri, in finala la barna la Jocurile Olimpice de la Rio, insa a ratat accederea in ultimul act la sol, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice. Gimnasta din Romania, printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce a avut un exercitiu foarte bun in calificari si a fost notata cu 14. 900, unul dintre cele mai.

Catalina Ponor sacrifica prezenta in finala la individual compus. Cea mai mare nota la barna

Gimnasta Catalina Ponor si-a luat adio prematur de la calificarea in finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice.

Catalina Ponor in finala de la barna: Nu-mi vine sa cred

Gimnasta Catalina Ponor si-a luat adio prematur de la calificarea in finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice.

FOTO: Catalina Ponor, Robert Glinta si Irina Begu, victorii si infrangeri la Rio

Inotatorul Robert Glinta si gimnasta Catalina Ponor s-au calificat, duminica, in finala Jocurilor Olimpice de la Rio, la 100 de metri state, respectiv la barna. Pe de alta parte, jucatoarea de tenis Irina Begu a fost eliminata in proba de simplu, de catre jucatoarea japoneza Nao Hibino.

RIO 2016. Catalina Ponor este favorita la calificare in finala de la barna

Sportiva romana Catalina Ponor este favorita la calificarea in finala de la barna, unde are cea mai mare nota, 14,900, dupa primele doua subdiviziuni din cele cinci ale concursului feminin de gimnastica artistica, duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

OLIMPIADA. Mesajul Catalinei Ponor dupa calificarea in finala de la barna, la RIO 2016

Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca i se pare ca traieste un vis dupa ce a obtinut calificarea in finala la barna la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, tinand cont de.

JO de la Rio. Reactia Catalinei Ponor dupa calificarea in finala la barne

Gimnasta Catalina Ponor si-a exprimat, duminica noapte, incantarea privind calificarea sa in finala la barna, la Jocurile Olimpice de la Rio. Astfel, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare Twitter si Instagram, gimnasta a precizat ca nu-i vine sa creada ca se intampla cu adevarat.

Catalina Ponor, invingatoare la Rio chiar si dupa ce a fost operata la inima in 2011

Catalina Ponor s-a calificat in finala olimpica de la Rio, o performanta cu atat mai spectaculoasa cu cat, in urma cu cinci ani, a fost operata la inima.

JO 2016. Catalina Ponor, favorita la calificarea in finala de la barna

Sportiva romana Catalina Ponor este favorita la calificarea in finala de la barna, unde are cea mai mare nota, 14,900, dupa primele doua subdiviziuni din cele cinci ale concursului feminin de gi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )