Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gimnastica: Larisa Iordache, revenire dupa trei ani de pauza la CN de la Ploiesti, dar in afara concursului

Hotnews Hotnews,
 Gimnastica: Larisa Iordache, revenire dupa trei ani de pauza la CN de la Ploiesti, dar in afara concursului

Gimnasta Larisa Iordache a revenit in activitate dupa trei ani de pauza, la Campionatele Nationale de la Ploiesti, unde a concurat in afara competitiei la patru aparate. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Dupa patru ani de discutii, Guvernul vrea sa adopte de urgenta Strategia energetica

Un proiect de OUG privind aprobarea Strategiei energetice a Romaniei 2020-2030, cu perspectiva anului 2050, a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Economiei. Strategia energetica se afla in dezbatere si evaluari de mediu din 2016 si urma sa fie discutat in Parlament, insa Guvernul vrea sa o aprobe prin ordonanta de urgenta. Guvernul spune ca vor fi consecinte negative daca nu este aprobata strategie prin ordonanta de urgenta, precum blocarea unor investitii.

UPDATE Trei ani de inchisoare cu suspendare pentru Carmen Dorobat, sefa Spitalului de Infectioase din Iasi, acuzata ca a primit mita de la studenti. Decizia instantei e definitiva

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, a fost condamnata vineri la trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzata ca, alaturi de sotul sau, tot medic, a primit mita de la 124 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi, pentru a-i promova examenele. Decizia a fost pronuntata de Curtea de Apel Iasi si este definitiva. Carmen Dorobat este in prim-plan de la debutul pandemiei de COVID-19 in Romania, intrand zilnic la posturile de televiziune pentru a vorbi despre situatia cazurilor de coronavirus.

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de boli infectioase din Iasi, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de boli infectioase din Iasi, a fost condamnata vineri de Curtea de Apel Iasi la trei ani de inchisoare cu suspendare, potrivitportalului instantei. Decizia este.

Bitcoin continua sa creasca vertiginos si se apropie de maximul de acum trei ani. Avans de 160% anul acesta

Bitcoin a trecut miercuri de 18. 000 de dolari, pana la cel mai inalt nivel de dupa decembrie 2017, si isi continua trendul de crestere din 2020, alimentat de cei care il considera un refugiu contra inflatiei sau se asteapta sa ajunga un mijloc de plata raspandit pe scara larga, transmite Reuters.

Bitcoin a atins marti cel mai ridicat nivel ultimii trei ani

Pretul bitcoin, cea mai importanta criptomoneda in functie de capitalizarea de piata, a urcat la 17. 868 de dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel atins dupa 20 decembrie 2017, fiind ulterior tranzactionata in urcare cu 6,1%, la 17. 760 de dolari pe unitate, potrivit News.

Antonia a divortat dupa 7 ani de lupta in tribunal

Antonia a reusit sa finalizeze divortul de sotul ei, Vincenzo Castellano. Acest proces a durat mai mult decat si-ar fi putut imagina cineva, si anume aproximativ 7 ani. Iata ce se va intampla in continuare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )