Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gina Pistol a primit interdictii deja. Ce nu mai are voie sa faca iubita lui Smiley

Playtech Playtech,
Gina Pistol a primit interdictii deja. Ce nu mai are voie sa faca iubita lui Smiley

Gina Pistol traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale! Vedeta Antenei 1 este insarcinata in luna a cincea, motiv pentru care a primit interdictii deja. Iubita lui Smiley recunoaste ca ii este dor sa faca anumite lucruri. Ce nu mai are voie sa faca Gina Pistol Gina Pistol si Smiley vor deveni, in doar . continuă pe Playtech

Cum a aparut Gina Pistol in centrul Bucurestiului. A luat ochii tuturor

Gina Pistol este o viitoare mamica fericita. Smiley si Gina sunt fericiti, recentele lor declaratii demonstrand acest aspect. Vedeta, fiind responsabila, a decis ca este cazul unor cumparaturi. Si nu orice fel de cumparaturi, ci de redecorare a casei in cre locuiesc cei doi viitori parinti. Cum a aparut Gina Pistol in centrul Bucurestiului Deja .

Ce a patit Smiley dupa ce si-a vazut fiica la ecograf. Gina Pistol a ras copios de reactia lui

Smiley si Gina Pistol vor deveni pentru prima data parinti. De altfel, artistul este extrem de emotionat cand a aflat ca va fi tata de fata. in plus, acesta a povestit si ce reactie a avut cand si-a vazut pentru prima data fiica la ecograf. Ce a patit Smiley dupa ce si-a vazut fiica la .

EXCLUSIV Pactul secret dintre Mirel Radoi si sotia sa! Ce nu are voie Viviana sa faca sub nicio forma

Mirel Radoi si sotia sa au convenit, in urma cu zece ani, ca Viviana sa nu mearga pe stadioane pentru a-si urmari sotul. Pactul a ramas valabil si dupa ce el a devenit antrenor. Milioane de romani, alaturi de echipa nationala Ziua marelui meci a sosit. Diseara, de la 21:45 ora Romaniei), tricolorii vor incerca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )