Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ginerele lui Basescu tocmai a primit verdictul in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

B1 B1,
Ginerele lui Basescu tocmai a primit verdictul in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care era acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in. continuă pe B1

Ginerele lui Basescu, verdict in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care era acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in.

Radu Pricop, ginerele lui Basescu, a fost achitat pentru complicitate la santaj. Sergiu Lucinschi a primit trei ani cu suspendare si va face munca in folosul comunitatii

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, miercuri, achitarea avocatului Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii.

Radu Pricop, ginerele lui Basescu, a fost achitat / Lucinschi a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, miercuri, achitarea avocatului Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )