Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ginerele lui Basescu, verdict in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

B1 B1,
Ginerele lui Basescu, verdict in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care era acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in. continuă pe B1

Ginerele lui Basescu tocmai a primit verdictul in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care era acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a sustinut in fata instantei ca este nevinovat in dosarul in care este acuzat de fraude cu fonduri europene si a cerut revocarea controlului judiciar

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, sustine ca nu este vinovat de acuzatiile care i se aduc in dosarul privind fraude cu fonduri europene. Teodosie solicita si revocarea controlului judiciar, potrivit News. ro. Instanta a amanat pronuntarea pe masura preventiva pentru data de 31 octombrie.

Deputatul Mihai Valentin Popa a fost pus sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat de santaj si folosirea influentei de lider PSD

Deputatul Mihai Valentin Popa PSD) a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile intr-un dosar in care este acuzat de santaj si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Faptele ar fi facute in calitate de presedinte al organizatiei PSD Fagaras.

Dosarul de santaj in care este judecat fostul episop al Husilor, Corneliu Barladeanul, se va judeca in sedinta secreta

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis, miercuri, ca dosarul de santaj in care este implicat fostul episcop al Husilor, Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, sa fie judecat in sedinta secreta, pe motiv ca vizeaza viata intima a persoanei, anunta Agerpres.

Radu Pricop, ginerele lui Basescu, a fost achitat pentru complicitate la santaj. Sergiu Lucinschi a primit trei ani cu suspendare si va face munca in folosul comunitatii

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, miercuri, achitarea avocatului Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii.

Radu Pricop, ginerele lui Basescu, a fost achitat / Lucinschi a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, miercuri, achitarea avocatului Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii, informeaza Agerpres.

IPS Teodosie scapa de controlul judiciar in dosarul Nazarcea

Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, scapa de controlul judiciar in dosarul Nazarcea, in care este acuzat, alaturi de alte persoane, de obtinere fara drept de fonduri europene,.

Cristian Pomohaci - convins ca e victima unui blestem. Care este acesta, potrivit fostului preot

Cristian Pomohaci, preotul caterisit pentru scandalul de corupere de minori este sigur ca a identificat motivul pentru care a avut atat de suferit in ultima vreme. Cristian Pomohaci este.

Care este cel mai primitor oras din lume? Este interzis sa mesteci guma

Potrivit unui nou clasament, nu este vorba de New Orleans, de Berlin sau de Stockholm, ci un loc in care mestecarea gumei este interzisa si mancatul sau bautul in metrou poate duce la o amenda destul de mare. Eeste vorba de Singapore, informeaza The Telegraph.

Examenul pentru permisul auto ar putea deveni si mai greu de trecut. Care este noua proba

Examenul pentru permisul auto ar putea deveni si mai greu de trecut. Cei care vor sa obtina carnetul de conducere ar putea fi obligati sa treaca si de un curs de prim-ajutor in.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )