Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul provocat de fiul sau

Playtech Playtech,
Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul provocat de fiul sau

Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul de circulatie produs de fiul sau, Mario. Familia Iorgulescu a emis un comunicat in care anunta ca va face tot posibilul sa le ajute pe cele doua fetite care au ramas fara tata. Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis . continuă pe Playtech

Familia tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaratii socante: Absolut nimeni nu a luat legatura cu noi

Familia tanarului ucis in accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de cand Dany Vicol nu e. Absolut nimeni nu a luat legatura cu noi. Nici Politia, nici familia.

Gino Iorgulescu a luat legatura cu familia victimei fiului sau: Stim ca este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia copiilor sai Parintii tanarului UCIS de Mario acuza musamalizarea cazului (VIDEO)

Incepe scandalul in cazul accidentului provocat de fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu. Parintii tanarului ucis de Mario Iorgulescu acuza ca se vrea musamalizarea cazului si ca nimeni nu le-a comunicat.

Gino Iorgulescu, dupa accidentul mortal provocat de fiul sau: Durerea noastra e de nerostit. Situatia putea fi cu acelasi deznodamant si pentru copilul nostru

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, si sotia sa au transmis, duminica, condoleante familiei tanarului de 24 de ani mort in accidentul provocat de fiul lor, precizand ca situatia putea avea acelasi deznodamant si pentru Mario Iorgulescu, aflat acum in stare grava in spital.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

Cornel Dinu, critici dure pentru Gino Iorgulescu, dupa accidentul provocat de fiul sefului LPF

Cornel Dinu a criticat dur intr-o emisiune TV faptul ca Gino Iorgulescu a dat pe mana fiului sau un bolid atat de puternic si scump. Aston Martin DBS, masina condusa de Mario Iorgulescu are sub capota un.

Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces.

Fiul lui Gino Iorgulescu a comis un grav accident de circulatie

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost autorul unui grav accident de circulatie, in Bucuresti, in dimineata zilei de duminica.

Cutremurator. Barbatul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu si-ar fi presimtit moartea

Familia tanarului ucis in accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de cand Dany Vicol nu e. Absolut nimeni nu a luat legatura cu noi. Nici Politia, nici familia.

Gino Iorgulescu, dupa accidentul produs de fiul sau, Mario

Familia Iorgulescu a transmis, duminica, un comunicat, dupa ce Mario, fiul presedintelui LPF, a prov.

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )