Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gino Iorgulescu: Sigur ca nu imi dau demisia

Adevărul Adevărul,
Gino Iorgulescu: Sigur ca nu imi dau demisia

Noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LFP), Gino Iorgulescu, a infirmat zvonurile lansate de Marian Iancu, finantatorul clubului Politehnica Timisoara, potrivit carora noul succesor al lui Mitica Dragomir isi va da in scurt timp demisia, deoarece va pierde sprijinul politic al premierului Victor Ponta, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Gino Iorgulescu: Sigur ca nu imi dau demisia, la DIICOT este un dosar mai vechi

Nu va demisiona de la Liga Profesionista de Fotbal, aceasta este reactia noului sef Gino Iorgulescu dupa ce fostul finantator al clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, i-a cerut plecarea. Sigur ca nu imi dau.

Iorgulescu: Nu imi dau demisia!

Gino Iorgulescu, prezent vineri seara la Atena pentru partida Grecia - Romania, a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea LPF, asa cum s-a speculat la nici o zi dupa ce a castigat postul de presedinte al acestui for.

FOTO Mitica de la Liga pensionat de un giurgiuvean. Povestea lui Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF

Giurgiuveanul Gino Iorgulescu este incepand de joi noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Reprezentantii a unsprezece din cele optsprezece formatii din primul esalon l-au votat pe fostul international.

FOTO Mitica de la Liga, pensionat de un giurgiuvean. Povestea lui Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF

Giurgiuveanul Gino Iorgulescu este, incepand de joi, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Reprezentantii a unsprezece dintre cele optsprezece formatii din primul esalon l-au votat pe fostul international.

Schimbarile promise de Gino Iorgulescu la LPF. Primele declaratii ale noului presedinte

Gino Iorgulescu a sustinut, joi, prima sa conferinta de presain calitate de presedinte al LPF. Acesta a spus ca Liga 1 va fi redusa la 16 echipa, Cupa Ligii va fi introdusa pentru a strange fonduri din drepturile de televizare, iar aceste drepturi vor fi negociate in mod colectiv. De asemenea, Iorgulescu a spus ca va propune aducerea unui arbitru cu renume din afara tarii pentru a coordona activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

LIVE Conferinta Gino Iorgulescu

Urmariti prima conferinta a lui Gino Iorgulescu in calitate de presedinte al LPF.

PREZENTARE Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF: Jucator, antrenor, presedinte de club, presedinte-antrenor

Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, este un om de fotbal experiementat, dupa ce a trecut prin toate etapele, jucator, antrenor, presedinte de club si chiar presedinte-antrenor pentru o perioada de doua luni, informeaza Mediafax.

Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Gino Iorgulescu este noul pre and sedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), dupa 17 ani in care Dumitru Dragomir a condus LPF. --- * Update 15:12 Noul pre and sedinte al LPF Gino Iorgulescu a precizat ca premierul Victor Ponta l-a sprijinit moral, dar atat.

Gino Iorgulescu, audiat la DIICOT: Noul presedinte al LPF este acuzat de evaziune fiscala

Gino Iorgulescu, noul presedinte al LigiiProfesioniste de Fotbal, este audiat la DIICOT, relateazaB1 TV. Iorgulescu este acuzat de evaziune fiscala, intr-un dosar deschis in anul 2006, pe vremea cand e.

Gino Iorgulescu, noul presedinte al LPF, audiat la DIICOT

Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este anchetat de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala, informeaza B1Tv. Dosarul a fost demarat in 2006, de pe vremea cand Iorgulescu era presedinte al formatiei FC National. Gino Iorgulescu a fost ales, joi, in fruntea LPF: l-a invins pe Dumitru Dragomir 11-7 a fost scorul voturilor primite).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )