Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gino Iorgulescu, transfigurat de durere, dupa accidentul lui Mario. Cum a fost surprins seful LPF

Playtech Playtech,
Gino Iorgulescu, transfigurat de durere, dupa accidentul lui Mario. Cum a fost surprins seful LPF

Gino Iorgulescu este sfasiat de durere! Cu toate ca nu a aparut public de foarte multe ori dupa accidentul tragic, ferindu-se destul de bine de jurnalisti, acesta a fost surprins in final intr-o ipostaza apasatoare. Fiul milionarului se afla in stare grava la Spitalul Elias. Din pacate, nu cu mult timp in urma, surse medicale . continuă pe Playtech

Familia lui Dani Vicol i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, daune morale. Despre ce suma ar fi vorba

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, a provocat un accident mortal, in urma caruia Dani Vicol, un tanar tata de 24 de ani, a murit. Familia celui din urma i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, daune morale. Despre ce suma este vorba? Familia lui Dani Vicol i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, daune morale .

C.T. Popescu, pronostic dur in cazul fiului lui Gino Iorgulescu: Daca junele Mario va trai, as pune un pariu cu dumneavoastra, stimati cititori

Cristian Tudor Popescu si-a expus parerea vizavi de accidentul tragic ce a cuprins toata Romania, unde un tanar tatic a murit nevinovat. Starea din ce in ce mai grava a lui Mario Iorgulescu, singurul supravietuior al accidentului provocat de acesta, a adus un pronostic aparte din partea jurnalistului. CTP, despre cazul lui Mario Iorgulescu Cristian .

Gino Iorgulescu, amenintat din inchisoare

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, se teme pentru familia lui. Dany Vicol, tanarul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu in urma cu mai bine de o saptamana, are un var care se afla in inchisoare.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au preluat de la parchetul de sector dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, si in care si-a pierdut viata un tanar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )