Libnet.ro
UNICEF

22:45

C.T. Popescu, pronostic dur in cazul fiului lui Gino Iorgulescu: Daca junele Mario va trai, as pune un pariu cu dumneavoastra, stimati cititori

Playtech Playtech,
C.T. Popescu, pronostic dur in cazul fiului lui Gino Iorgulescu: Daca junele Mario va trai, as pune un pariu cu dumneavoastra, stimati cititori

Cristian Tudor Popescu si-a expus parerea vizavi de accidentul tragic ce a cuprins toata Romania, unde un tanar tatic a murit nevinovat. Starea din ce in ce mai grava a lui Mario Iorgulescu, singurul supravietuior al accidentului provocat de acesta, a adus un pronostic aparte din partea jurnalistului. CTP, despre cazul lui Mario Iorgulescu Cristian . continuă pe Playtech

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Pozitiv la cocaina

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare, legistii au determinat ca Mario.

CTP il distruge pe Gino Iorgulescu si pune un pariu: Mario nu va face nicio zi de puscarie

Cristian Tudor Popescu a scris un text despre cumplitul accident in care fiul presedinteului LPF s-a urcat beat si drogat la volan si a omorat un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa.

Gino Iorgulescu a primit doua intrebari devastatoare pe Facebook: Postarea acida a unui jurnalist de investigatie

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a tot dat comunicate de cand fiul sau, Mario, s-a urcat beat si drogat la volan si a distrus o viata. Acum, ramane de vazut daca va veni si cu cele doua raspunsuri la intrebarile primite.

Gino Iorgulescu, aratat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul sau:De ce acest baiat nu mergea cu metroul?!

Lui Mario Iorgulescu 24 de ani), un baiat cu grave probleme comportamentale, i s-a pus la dispozitie o masina de 300. 000 de euro. intrebarea e de ce?.

Decizie-soc in cazul lui Mario Iorgulescu: Administratorul drumului unde a avut loc accidentul ar putea fi tras la raspundere

Noi detalii legate de cazul accidentul mortal provocat deMario Iorgulescu. Politia rutiera a solicitat administratorului drumului amplasarea indicatorului ocolire in zona accidentului. Surse afirma c.

Primele rezultate ale analizelor in cazul lui Mario Iorgulescu. Tanarul, in stare grava in continuare

UPDATEStarea lui Mario Iorgulescu este in continuare grava, insa oscilanta. Tanarul in varsta de 24 de ani afost constient pe perioadele in care nu a mai fost sedat. ------- UPDATE Potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )