Libnet.ro
UNICEF

18:00

Girbovan, despre decizia CEDO in cazul Kovesi: A ignorat arhitectura constitutionala a procurorilor

Antena3 Antena3,
Girbovan, despre decizia CEDO in cazul Kovesi: A ignorat arhitectura constitutionala a procurorilor

Judecatoarea Dana Girbovan, sefa Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, a venit cu noi explicatii in privinta deciziei CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Antena3

Ana Birchall, noi dezvaluiri despre binomul Dana Garbovan-Lia Savonea: Cum sa se lipseasca doamna judecator de pensia de magistrat?

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, reactioneaza dupa ce judecatorul Dana Garbovan a caracterizat decizia CEDO in cazul Kovesi drept una destul de superficiala. Ana Birchall dezvaluie cardasia dintre fostul presedinte al CSM Lia Savonea si Dana Garbovan, propusa anul trecut ministru al Justitiei de PSD, refuzata insa de presedintele Klaus Iohannis.

Ce spune Biserica Ortodoxa despre decizia fara precedent a IPS Teodosie de a oferi Lumina in aceasta noapte: Este asumata integral doar de ierarh Adevarata slujba a invierii Domnului a fost oficiata in toate bisericile in noaptea de Pasti

Decizia Arhiepiscopiei Tomisului de a oficia in aceasta noapte Slujba de inviere si de a oferi credinciosilor Lumina invierii, la fel ca in noaptea de Pasti, este luata exclusiv in virtutea principiului autonomiei eparhiale si asumata integral doar de ierarh si de acest for bisericesc local, afirma purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu. Reamintim ca adevarata slujba a invierii Domnului din acest an a fost oficiata in toate bisericile din Patriarhia Romana in noaptea de Pasti, afirma reprezentantul Bisericii Ortodoxe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )