Libnet.ro
UNICEF

18:15

Girls Aloud lanseaza un nou single Beautiful Cause You Love Me |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Girls Aloud lanseaza un nou single Beautiful Cause You Love Me |AUDIO

Dupa ce au lansat single-ul de reunire, Something New, formatia britanica Girls Aloud lanseaza cel de-al doilea single ce promoveaza viitorul album best of pe care fetele il vor lansa in curand. Noul single se numeste Beautiful Cause You Love Me, a fost lansata in aceasta dimineata la BBC Radio 2, suna foarte bine si [. continuă pe Devorator Monden

Belinda revine cu un nou single En La Oscuridad |AUDIO

Printesa muzicii pop din Mexic, Belinda, revine cu o super-piesa, numita En La Oscuridad. Piesa En La Oscuridad este scrisa de Belinda in colaborare cu Don Nacho, Victor Martinez si Joan M. Ortiz, si reprezinta cel de-al 2-lea single, dupa En El Amor Hay Que Perdonar, extras de pe cel de-al 4-lea album de studio [.

Alicia Keys a lansat un nou single, Brand New Me |AUDIO

Alicia Keys se pregateste de lansarea noul ei album, Girl on Fire, pe 27 noiembrie, iar in acest weekend a lansat o noua piesa ce va aparea pe album. Este vorba despre Brand New Me, o superba-balada, in care Alicia ne vorbeste despre dezvoltare personala si forta de a lupta cu viata, o piesa cu [.

Asculta cel mai nou single Sonny Flame, in colaborare cu Deepcentral

Sonny Flame lanseaza pe 30 noiembrie primul album din cariera, iar pentru a noua piesa de pe album Miami Day a colaborat cu Deepcentral Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )