Libnet.ro
UNICEF

01:05

Giulia Nahmany a fost eliminata de la Ferma: Oraseni vs Sateni. Gabriel Toader s-a luptat cu toata determinarea (VIDEO)

B1 B1,
Giulia Nahmany a fost eliminata de la Ferma: Oraseni vs Sateni. Gabriel Toader s-a luptat cu toata determinarea (VIDEO)

Duelul de joi seara, de la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi nu a fost sustinut de ceilalti. continuă pe B1

Giulia Nahmany, umilita grav la Ferma 2020. Nu imi vine sa cred ca ai facut asta

In cadrul emisiunii Ferma. Oraseni versus sateni de la PRO TV, Giulia Nahmany a fost umilita intr-un mod incredibil de catre Gabriel Toader. Cum a fost umilita Giulia Nahmany la emisiunea Ferma S-ar parea ca, Gabriel Toader nu uita si nu iarta. Acesta a luat o decizie incredibila dupa ce fermierul-sef Augustin Viziru l-a ales .

Cine este Giulia Nahmany, vedeta de la Ferma. Oraseni vs Sateni. Si-a pierdut tatal chiar in timpul filnmarilor de la ProTv

Frumoasa Giulia Nahmany a avut ghininion joi seara. Duelulde la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi.

Cine este Gabriel Toader, bucatarul tacanit, concurentul de la Ferma: Oraseni vs Sateni (GALERIE FOTO-VIDEO)

Gabriel Toader este unul dintre cei mai determinati concurenti de la Ferma: Oraseni vs Sateni si a reusit saramana, dupa ce a invins-o joi, peGiulia Nahmany. Totusi,Toader nu este o.

WTA Ostrava: Cori Gauff s-a calificat in optimi Elena Rybakina a fost eliminata (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 55 WTA) a invins-o, marti, pe Katerina Siniakova, in primul tur al competitiei de la Ostrava. in optimi s-au mai calificat jucatoare precum Ons Jabeur, Karolina Muchova, Darya Kasakina, Jennifer Brady si Veronika Kudermetova, in timp ce Elena Rybakina a sasea favorita) a fost eliminata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )