Libnet.ro
UNICEF

01:05

Giulia Nahmany, umilita grav la Ferma 2020. Nu imi vine sa cred ca ai facut asta

Playtech Playtech,
Giulia Nahmany, umilita grav la Ferma 2020. Nu imi vine sa cred ca ai facut asta

In cadrul emisiunii Ferma. Oraseni versus sateni de la PRO TV, Giulia Nahmany a fost umilita intr-un mod incredibil de catre Gabriel Toader. Cum a fost umilita Giulia Nahmany la emisiunea Ferma S-ar parea ca, Gabriel Toader nu uita si nu iarta. Acesta a luat o decizie incredibila dupa ce fermierul-sef Augustin Viziru l-a ales . continuă pe Playtech

Cine este Giulia Nahmany, vedeta de la Ferma. Oraseni vs Sateni. Si-a pierdut tatal chiar in timpul filnmarilor de la ProTv

Frumoasa Giulia Nahmany a avut ghininion joi seara. Duelulde la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi.

Giulia Nahmany a fost eliminata de la Ferma: Oraseni vs Sateni. Gabriel Toader s-a luptat cu toata determinarea (VIDEO)

Duelul de joi seara, de la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi nu a fost sustinut de ceilalti.

Ce a adus Augustin Viziru in bagaj la Ferma 2020. Mihaela Radulescu a ramas cu gura cascata

Proaspat intrat in Ferma, emisiunea de la Pro TV, Augustin Viziru a fost luat la rost de Mihaela Radulescu, cand aceasta i-a verificat bagajul. Nimeni nu se astepta ca prezentatoarea sa gaseasca asa ceva in geanta concurentului. Ce a putut sa aduca Augustin Viziru in bagaj la Ferma Nou intrat in Ferma 2020, Augustin Viziru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )