Libnet.ro
UNICEF

21:00

Glastonbury 2017, sold-out in mai putin de o ora, in ciuda blocarii site-urilor care au vandut bilete la eveniment

Adevărul Adevărul,
Glastonbury 2017, sold-out in mai putin de o ora, in ciuda blocarii site-urilor care au vandut bilete la eveniment

Festivalul Glastonbury 2017 a devenit sold-out in mai putin de o ora, duminica dimineata, in ciuda blocarii site-urilor See Tickets si glastonburyfestivals. co. uk, care au vandut bilete la acest eveniment muzical din Marea Britanie, informeaza BBC, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

O ploaie torentiala a facut prapad la Constanta. in mai putin de o ora, strazile si bulevardele au fost acoperite cu apa

A fost cod portocaliu si a plouat torential la Constanta. in mai putin de o ora, strazile si bulevardele au fost acoperite cu apa, in unele zone aceasta ajungand chiar si pana la.

Fata mai putin cunoscuta a lui Mircea cel Batran. Voievodul a umplut tara de bastarzi si era vasalul regelui Ungariei

Mircea cel Batran, renumitul voievod al Tarii Romanesti, un simbol al istoriei romanilor, avea o fata mai putin cunoscuta. invingatorul de la Rovine avea, spun cronicarii, o reputatie de fustangiu, era descendent al familiei imperiale bizantine si era banuit ca si-a omorat fratele pentru a ajunge la tron.

in mai putin de un an, increderea romanilor in plata online a crescut considerabil

In noua luni din 2016, utilizatori de servicii pentru plata electronica au derulat cu 15% mai multe plati decat in 2015. Nu inseamna ca procentul este incredibil de mare, dar este o crestere utila pe termen lung.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )