Libnet.ro
UNICEF

22:00

GlaxoSmithKline recunoaste un scandal mai vechi de mita din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GlaxoSmithKline recunoaste un scandal mai vechi de mita din China

GlaxoSmithKline Plc GSK), companie farmaceutica din Marea Britanie aflata sub investigatie in China, pentru dare de mita, recunoaste un scandal similar mai vechi, admitand ca unii angajati ai sai au fost prinsi mituind oficiali chinezi, in urma cu mai mult de un deceniu. continuă pe Ziarul Bursa

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale.

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Microsoft se pregateste de cele mai mari disponibilizari din istoria companiei: 18.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

Microsoft va inchide 18. 000 de locuri de munca in cadrul cele mai mari disponibilizari din istoria de 39 de ani a firmei, informeaza BBC News. Cea mai mare parte din angajati, aproximativ 12. 500, vor fi de la.

Microsoft da afara 18.000 de oameni. Este cea mai mare restructurare din istoria companiei

Microsoft va desfiinta pana la 18. 000 de locuri de munca, cele mai mari concedieri din istoria de 39 de ani a companiei, parte a unui proces de restructurare a activitatilor si de integrare a operatiunilor de productie de telefoane preluate de la Nokia.

Inflatia s-a mentinut la 0,5% in iunie, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a infla and tiei in zona euro a fost de 0,5% in iunie, la acelasi nivel ca luna precedenta, respectiv pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

Pretul boabelor de cacao, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cresterea consumului de ciocolata din Asia duce pretul boabelor de cacao la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, in conditiile in care producatorii de profil achizitioneaza cantitati mai mari de cacao pentru acoperirea cererii.

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, in urma ploilor abundente

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, dupa ce canalizarea nu a mai facut fata ploilor abundente. Pietonii s-au trezit in mijlocul apelor, iar soferii au fost nevoiti sa ocoleasca anumite zone pentru a.

UPDATE. COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )