Libnet.ro
UNICEF

06:15

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

B1 B1,
Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale. continuă pe B1

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

Cati SARACI are una dintre cele mai bogate tari ale lumii si la cat e calculat PRAGUL SARACIEI

O persoana din 13, respectiv 7,7 la suta din populatie, este afectata de saracie in Elvetia, o tara considerata drept una dintre cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate luni de Oficiul federal de.

FOTO Cele mai frumoase nuduri ale celebritatilor de pe copertile revistelor

Actori, cantareti, modele si sportivi au pozat nud pentru unele dintre cele mai prestigioase reviste. Va prezentam nudurile vedetelor care au infrumusetat in ultimii ani copertile publicatiilor.

Malaysia Airlines MH17 zbura pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai aglomerate drumuri spre Asia

Un avion Boeing 777 care a apartinut Malaysia Airlines, zborul MH17, s-a prabusit in estul Ucrainei dupa ce a fost doborat de o racheta de la sol. Zborul era pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai importante pentru zborurile comerciale europene.

Cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondiala din Brazilia

Cupa Mondiala din Brazilia, care s-a incheiat cu victoria Germaniei, a egalat recordul de goluri marcate la o editie, 171, stabilit in Franta, in 1998. Cifrele confirma ca am asistat la unul dintre cele mai.

Destiny, unul dintre cele mai asteptate jocuri, dezamageste deja: va arata mai rau pe Xbox One

Chiar daca va mai dura ceva timp pana la lansarea oficiala a Destiny, deja stim ca posesorii de Xbox One vor avea parte de un joc care arata mai rau decat pe PS4. Destiny este unul dintre cele mai asteptate titluri next-gen ale anului, cu un buget de aproximativ 500 de milioane de dolari investiti de publisher-ul Activision. Dezvoltat de catre Bungie, titlul promite foarte multe inovatii la capitolul gaming. Din pacate, tot mai multe dovezi ies la iveala ca [].

Romanii si-au portat peste 202.000 numere de telefon in prima jumatate din 2014/Vodafone a primit cele mai multe numere din alte retele mobile/Orange, castigator pe telefonia fixa

Romanii si-au portat peste 1,4 milioane de numere de telefon in cei aproape sase ani de cand s-a introdus optiunea portabilitatii care da posibilitatea utilizatorilor sa-si pastreze numarul de telefon cand isi aleg alt furnizor, conform datelor furnizate marti de ANCOM autoritatea de reglementare in comunicatii). In prima jumatate a anului 2014 utilizatorii romani au portat 202. 778 de numere de telefon. Vodafone a primit in aceasta perioada cele mai multe numere din alte retele mobile 44. 498 numere), in timp ce pe segmentul telefoniei fixe, cele mai multe numere au fost portate catre reteaua Orange 16.

GlaxoSmithKline recunoaste un scandal mai vechi de mita din China

GlaxoSmithKline Plc GSK), companie farmaceutica din Marea Britanie aflata sub investigatie in China, pentru dare de mita, recunoaste un scandal similar mai vechi, admitand ca unii angajati ai sai au fost prinsi mituind oficiali chinezi, in urma cu mai mult de un deceniu.

Prima zi de inscrieri la UBB: peste 800 de candidati. Psihologia, Stiintele Economice si Geografie, cele mai cautate facultati

Peste 840 de candidati si-au depus, luni, 14 iulie, in prima zi de inscriere, dosarele de admitere la Universitatea Babes-Bolyai. Cifra este cu aproape 100 mai mare decat cea inregistrata anul trecut, in prima zi a inscrierilor la admitere 748).

Sushi in foita de aur si costita de vita provenita de la animale hranite cu bere si rasfatate cu masaje, printre cele mai scumpe delicatese din lume

Daca timp de o zi alegi sa traiesti regeste si sa consume cele mai scumpe feluri de mancare din lume, vei ajunge sa scoti din buzunare pana la 70. 300 de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )