Libnet.ro
UNICEF

09:15

Globurile de Aur 2016: Care sunt filme nominalizate la categoria drama

România Liberă România Liberă,
Globurile de Aur 2016: Care sunt filme nominalizate la categoria drama

Filmele Spotlight, Mad Max: Fury Road, The Revenant se afla pe lista nominalizarilor la categoria cel mai bun film-drama pentru editia din 2016 a Globurilor de Aur. continuă pe România Liberă

Globurile de aur 2016, lista nominalizarilor: lungmetrajul Carol a primit cele mai multe mentiuni

Lungmetrajul Carol, regizat de Todd Haynes, a primit cele mai multe nominalizari - cinci - la premiile Globul de Aur 2016, in timp ce alte pelicule apreciate de critici, precum Room, Spotlight si The Big Short, au primit la randul lor nominalizari multiple, informeaza site-ul abcnews. go. com, citat de Mediafax.

UPDATE: Care sunt principalele masuri luate in sedinta CSAT

Onsiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), reunit joi, a aprobat Ghidul Strategiei Nationale de Aparare a Tarii pentru perioada 2015 - 2019, document care are ca scop principal furnizarea de informatii usor de inteles atat institutiilor, celor familiarizati cu domeniul apararii si securitatii nationale, cat si celor mai putin avizati, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Totodata, membrii CSAT au aprobat, fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in anul 2016.

VIDEO: Care sunt cele mai populare videoclipuri de pe YouTube, in 2015

YouTube Spotlight a lansat, miercuri, videoclipul Now you watch me 2015, care reprezinta un sumar al celor mai accesate videoclipuri de pe youtube, in anul 2015. Actorii din videoclip provin de pe 129 de canale YouTube.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )