Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO: Care sunt cele mai populare videoclipuri de pe YouTube, in 2015

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Care sunt cele mai populare videoclipuri de pe YouTube, in 2015

YouTube Spotlight a lansat, miercuri, videoclipul Now you watch me 2015, care reprezinta un sumar al celor mai accesate videoclipuri de pe youtube, in anul 2015. Actorii din videoclip provin de pe 129 de canale YouTube. continuă pe România Liberă

VIDEO Care au fost cele mai populare video-uri pe YouTube in lume - Pe locul 1 este un clip cu dansatori ce a depasit 110 milioane de vizualizari

YouTube a publicat clasamentul celor mai vizionate zece clipuri ale anului 2015 pe plan mondial, toate cele care au intrat in top avand peste 30 miliioane de views. Locul intai este adjudecat de un clip cu dansatori care a fost vizionat de 115 milioane de ori, iar pe locul doi este o reclama, cu 83 milioane views.

VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale romanesti in 2015 pe Youtube le apartin Deliei, formatiei Carlas Dreams si Ruby, conform unei statistici a Google, data publicitatii miercuri. Astfel, piesa Cum ne noi, interpretata de Carlas Dreams feat. Delia, a strans peste 33,3 milioane de vizualizari in 2015.

Cele mai urmarite videoclipuri pe Youtube in 2015, in Romania VIDEO

Google a facut publice doua clasamente, cu cele mai urmarite videoclipuri muzicale si cele mai urmarite filmari ce au devenit virale pe Youtube, in Romania, in 2015. Iata cine se afla in top.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Cele mai populare aplicatii de chat: de la Yahoo pana la Facebook Messenger

Cu aplicatiile actuale de mesagerie instant comunicarea in timp real cu oricine, cu poze, video si text a devenit mai usoara ca niciodata. Si acestea sunt cele mai bune sase, de la companii precum Facebook, Yahoo sau Google.

Ultima saptamana inainte de anticipata decizie istorica a Fed. Pietele sunt tot dependente de bani ieftini. Care sunt cele mai vulnerabile tari

Calmul de dinaintea furtunii? Urmeaza saptamana moarta ce precede ridicarea dobanzilor de catre Rezerva Federala americana pentru prima data dupa iunie 2006, adica dupa noua ani si jumatate, scrie Reuters.

Ultima saptamana inainte de anticipata decizie istorica a FED. Pietele sunt tot dependente de bani ieftini. Care sunt cele mai vulnerabile tari

Calmul de dinaintea furtunii? Urmeaza saptamana moarta ce precede ridicarea dobanzilor de catre Rezerva Federala americana pentru prima data dupa iunie 2006, adica dupa noua ani si jumatate, scrie Reuters.

Cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in Romania

A devenit o traditie ca Revelionul in Romania sa fie mai scump, in unele locuri, decat in strainatate. Iata care sunt cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in tara noastra, la munte, in statiuni baleneare sau pe litoral.

Cele mai mari amenintari cibernetice din 2016

Blocarea Mac-urilor cu ransomware sipublicarea detaliilor personale pe internet sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari cu care ne vom confrunta. in anul 2016 se pare ca vom avea de-a face cu atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Astfel, am putea observa ocrestere a incidentei [] .

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )