Libnet.ro
UNICEF

09:45

Globurile de Aur 2021. Iata lista completa a nominalizarilor

ADPM ADPM,
Globurile de Aur 2021. Iata lista completa a nominalizarilor

Cu o intarziere fata de anii trecuti, iata ca au fost anuntate nominalizarile la Globurile de Aur. Cele mai apreciate filme de cinema si de televiziune din ultimul an au fost incluse in cursa pentru mult ravnitele premii. Iata nominalizarile! . continuă pe ADPM

Nominalizari Globurile de aur 2021: Lista completa a nominalizatilor la editia din acest an

Nominalizarile la Globurile de aur 2021 au fost anuntate miercuri de actritele Sarah Jessica Parker si Taraji P. Henson printr-o transmisiune online, care a fost difuzata in cadrul emisiunii Today a postului de televiziune NBC.

Mank, filmul cu cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2021

Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2021 a fost publicata in urma cu putin timp, iar pelicula Mank se bucura de cele mai multe nominalizari pentru statueta ce va fi decernata la data de 28 februarie.

Globurile de Aur 2021. Lista completa a nominalizatilor la Golden Globes

Globurile de Aur sunt unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografica. Anul acesta, evenimentul grandios va avea loc in conditii de pandemie si va fi difuzat la data de 28 februarie pe NBC,.

Ce cinematografe si teatre din Bucuresti s-au redeschis. Lista completa din februarie 2021

Conform hotararii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-au redeschis teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele si salile de jocuri de noroc din Bucuresti. Restrictiile s-au mai relaxat deoarece rata imbolnavirilor de covid 19 a mai scazut pentru mai multe zile consecutiv. Iata care este lista completa a cinematografelor redeschise din Bucuresti. Lista completa a .

Globurile de Aur 2021: Lista completa a nominalizarilor

Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA) a anuntat miercuri, 3 decembrie, nominalizarile pent.

Surse: Partidele au batut palma pe tema prefectilor: Bucurestiul, la USR, Clujul, la UDMR, PNL obtine Sibiu, Bihor si Ilfov. Cum arata lista completa

PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la consens in ceea ce priveste impartirea prefectilor dupa o luna de negocieri. PNL va avea prefecti in judete ca Sibiu, Alba sau Bihor, Bucurestiul merge la USR-PLUS, in timp ce UDMR are Clujul, potrivit unor surse din conducerea PNL.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )