Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mank, filmul cu cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2021

B1 B1,
Mank, filmul cu cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur 2021

Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2021 a fost publicata in urma cu putin timp, iar pelicula Mank se bucura de cele mai multe nominalizari pentru statueta ce va fi decernata la data de 28 februarie. continuă pe B1

Care sunt judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,16 cazuri la mia de locuitori.

Situatia infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 342

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 735. 484la data de 3februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 752de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,17 cazuri la mia de locuitori.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 252

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 732. 732la data de 2februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 676de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Capitala se mentine si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,18 cazuri la mia de locuitori.

Topul asiguratorilor de RCA rau-platnici, cu cele mai multe plangeri din partea soferilor

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a realizat o analiza a dosarelor de dauna aferente politelor auto obligatorii RCA) avizate de societatile de asigurare in trimestrul al treilea al anului 2020.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 274

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 730. 056la data de 1februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 313de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Care sunt judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,2 cazuri la mia de locuitori.

Cu 20% mai multe conturi bancare, furate anul trecut: Doua scheme de acces la un cont - salvatorul si investitorul - raman printre cele mai frecvente

In 2020, fiecare a doua tranzactie frauduloasa din domeniul financiar a fost o preluare de cont, a constatat un raport al Kaspersky Fraud Prevention. Conform statisticilor anonimizate ale evenimentelor detectate din ianuarie pana in decembrie 2020, ponderea unor astfel de incidente a crescut de la 34% in 2019 la 54% in 2020. Doua scheme de acces la un cont bancar - salvatorul si investitorul - raman printre cele mai frecvente din 2019.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )