Libnet.ro
UNICEF

10:45

Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome

Playtech Playtech,
Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome

Desi a trecut mult timp de cand cei de la Microsoft au incheiat oficial suportul pentru Windows XP, noile versiuni de Google Chrome ruleaza pe platforma. Considerat in continuare ca fiind unul dintre cele mai stabile sisteme de operare, Windows XP continua sa fie folosit de cateva milioane de utilizatori global. Are o cota de [] Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare cautare in randul cumparatorilor deoarece tot mai multi utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze si a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare. Atunci cand iti alegi un nou telefon, un element foarte important este sa fie printre cele mai bune [] Cele mai bune telefoane pentru fotografii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Cele mai grave accidente din Marea Mediterana de la tragedia din Lampedusa

Marea Mediterana a fost descrisa drept cea mai periculoasa ruta din lume pentru barcile cu imigranti, relateaza DPA in pagina electronica, prezentand o lista cu cele mai grave accidente care au avut loc de la tragedia din Lampedusa din octombrie 2013.

Cele mai productive soiuri de ardei gras

Ardeiul gras, o sursa veritabila de vitamina E, poate fi cultivat in camp liber sau in spatii acoperite. Va prezentam cateva din cele mai productive soiuri de ardei gras.

Cele mai bune soiuri de rosii romanesti

Este important sa stii care sunt cele mai bune soiuri de rosii romanesti pentru a fi sigur de calitatea produselor mancate.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

Cele mai mari comunitati de romani din Spania

Cele mai mari comunitati de romani din Spania se regasesc in zona capitalei Madrid, dar si regiunile Valencia, Andaluzia si Catalonia. Nici macar criza economica nu a reusit sa-i alunge pe conationalii nostri din aceasta tara, care le-a devenit a doua casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )