Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Cele mai frumoase iluzii optice

Cele mai frumoase iluzii optice. Imaginile din natura, fotografiile facute sau chiar simplele alaturari de obiecte intr-un spatiu inchis pot fi de multe ori inselatoare daca nu le privim cu atentie.

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,.

Cele mai infricosatoare castele din lume

Cele mai infricosatoare castele din lume. Castelul este o constructie care impresioneaza prin frumusete, dimensiune, dar mai ales prin povestea legata de acesta. Uneori, castelul poate deveni o imagine a groazei, mai ales cand sunt spuse povesti infricosatoare despre acesta.

Cele mai dure inchisori din lume

Cele mai dure inchisori din lume. Penitenciarul nu este doar o institutie in care cei care au savarsit faradelegi sunt pedepsiti cu privarea de libertate si accesul la diferite lucruri, ci si un loc de reeducare. insa, in lume exista inchisori care au devenit locuri cumplite unde tortura si actele sangeroase devin ceva cotidian.

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Zonele Capitalei in care aerul este daunator

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Comisia Europeana a intocmit in urma cu mai multi ani o harta detaliata a poluarii, fiecare om putand sa se uite in doar cateva minute cat de poluat este aerul din zona in care locuieste.

Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. 5 destinatii inedite

Pentru familiile cu copii care vor sa se bucure de frumusetea Greciei si de tot confortul necesar exista mai multe hoteluri care pot asigura un sejur de vis. Aici, cei mici se pot juca in voie si in siguranta in locuri special amenajate, iar parintii se vor putea relaxa pe plaja sau la piscina hotelului. intreaga familie va beneficia de cazare in camere spatioase si de mancare buna, in cele mai bune hoteluri de familie din Grecia.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

Pasapoartele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, cele mai puternice la nivel mondial: Romania ocupa locul 17 in clasament

Cele mai puternice pasapoarte din lume sunt cele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, potrivit expertilor firmei de consultanta financiara Arton, citati de Digi 24. Topul este completat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )