Libnet.ro
UNICEF

20:30

Google Calendar te va ajuta sa hotarasti cel mai bun moment pentru o intalnire importanta

Playtech Playtech,
Google Calendar te va ajuta sa hotarasti cel mai bun moment pentru o intalnire importanta

Daca esti tipul de om care are multe lucruri importante de facut intr-o zi si te trezesti ca le-ai programat unele peste altele, noua functie a Google Calendar ar putea fi ounealta extrem de utila. Se numeste Find a time, iar elementul de magie e ca va gasi cel mai bun moment de intalnire, pur []. continuă pe Playtech

Surface Phone ar putea fi cel mai bun telefon Microsoft

Microsoft Surface Phone ar puteabeneficia de cele mai bune specificatii vazute pe un telefon cu Windows. inca de la lansarea oficiala a primei tablete Surface, foarte multi oameniau sperat ca nu vom mai avea mult de asteptat pana cand aceleasi unghiuri ascutite si particularitati de design vor fi transpuse intr-un telefon. in ultimele luni, s-a [].

Sony, la cel mai bun profit din ultimii opt ani, datorita jocurilor video si restructurarii diviziei de smartphone-uri

Gigantul japonez Sony, cel mai mare exportator de electronice din Tara Soarelui Rasare, a raportat joi cel mai mare profit operational anual din ultimii opt ani, datorita restructurarii operatiunilor din domeniul smartphone-urilor si a cererii puternice de jocuri video pentru consola PlayStation 4.

Becali: Cel mai bun popor suntem noi, ca umplem bisericile duminica, dar poporul roman e in provincie. La Bucuresti e banul, rautatea (VIDEO)

Gigi Becali a fost audiat la Tribunalul Bucuresti in dosarul in care se lupta cu MApN pentru a pune mana pe marca Steaua. inainte sa se prezinte in fata magistratilor, el le.

Vanzarile de masini noi au inregistrat o crestere de 21% in primul trimestru din 2016, cel mai bun rezultat din ultimii sapte ani

In primul trimestru al acestui an, piata masinilor noi a raportat o crestere de 21% fata de aceeasi perioada din 2015. Asadar, vanzarile de masini noi au crescut pentru al patrulea an consecutiv, iar expertii estimeaza un avans al acestora intre 10 si 15% pentru 2016, piata fiind sustinuta de programele Rabla si Prima Masina, informeaza News. ro.

Top 10 bancuri cu Itic. Ce scrie in anuntul de mica publicitate atunci cand ii moare cel mai bun prieten, Strul

Itic, stramosul lui Bula, este arhetipul persoanei cam zgarcite si cu spirit intreprinzator, care a adus zambete pe fetele romanilor atat in timpul comunismului, cat si in anii de dupa Revolutie.

Avansul Turbomecanica a urcat la 17,54%

Avansul actiunilor Turbomecanica TBM) a crescut la 17,54%, in perioada 18-25 aprilie, raportat la euro, acesta fiind cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Slither. io, o versiune MMORPG a jocului Snake, a ajuns cel mai popular joc pe App Store. Multi dintre voi probabil ati detinut pe parcursul vietii un telefon Nokia. Dupa cum probabil va amintiti, Snake era unul dintre putinele jocuri pe care le aveati la dispozitie si, probabil, cel mai interesant). Odata cu decaderea Nokia si [].

PuiPui, cel mai bine imbracat iepure. Acesta este o adevarata vedeta pe Instagram (FOTO)

PuiPui este din Tokyo si este cel mai bine imbracat iepure din lume. Acesta este o adevarata vedetape Instagram, unde are peste 23. 000 de fani, potrivit urbology. ro. Stapanul iepurelul.

FOTO: Cum arata cel mai la moda iepuras de pe Instagram

Un iepuras din Tokyo a fost proclamat de intenauti drept cel mai la moda animalut. Este vorba de PuiPui, un iepuras care este urmarit pe Instagram de 24. 500 de persoane, datorita lookului sau mereu surprinzator.

Greg Konieczny, FP: Hidroelectrica, cel mai puternic candidat pentru listare

Cel mai puternic candidat pentru listare, dintre companiile de stat, este Hidroelectrica, potrivit lui Greg Konieczny, vicepresedinte executiv Templeton Emerging Markets Group si manager de portofoliu al Fondului Proprietatea, care se asteapta ca aceasta oferta sa aiba loc in octombrie-noiembrie, in conditiile in care compania ar iesi din insolventa pana in mai-iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )