Libnet.ro
UNICEF

17:45

Greg Konieczny, FP: Hidroelectrica, cel mai puternic candidat pentru listare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Greg Konieczny, FP: Hidroelectrica, cel mai puternic candidat pentru listare

Cel mai puternic candidat pentru listare, dintre companiile de stat, este Hidroelectrica, potrivit lui Greg Konieczny, vicepresedinte executiv Templeton Emerging Markets Group si manager de portofoliu al Fondului Proprietatea, care se asteapta ca aceasta oferta sa aiba loc in octombrie-noiembrie, in conditiile in care compania ar iesi din insolventa pana in mai-iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai popular candidat la Primaria Capitalei in Social Media. Analiza 22-28 aprilie 2016

Conform ultimelor studii, alocam Facebook peste jumatate din timpul petrecut pe Internet. Unii dintre noi mai stam si pe Instagram sau Twitter. Nu e de mirare ca peisajul fiecarei zile politice se desfasoara in Social Media: organizam proteste impotriva unor decizii politice, condamnam declaratii sau distribuim continut relevant.

Cel mai controversat candidat la functia de primar in judetul Vaslui: fiul traficant de droguri, fiica arestata pentru legaturi cu interlopii

Afaceristul Liviu Scafaru din Negresti Vaslui) si-a anuntat candidatura pentru functia de primar al orasului, din partea PMP, dupa ce in anul 2012 a candidat pentru un post de deputat din partea PP DD.

O companie americana testeaza cel mai puternic motor de AVION din lume

Specialistii companiei General Electric au inceput testarea celui mai mare motor cu reactie din lume.

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea: Listarea Hidroelectrica va fi cea mai mare din Europa Centrala si de Est in acest an

Listarea Hidroelectrica pe bursa va fi cea mai mare din istoria Romaniei, dar si cea mai mare din Europa Centrala si de Est din acest an, a declarat Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea.

O studenta din Romania a castigat cel mai puternic concurs de Drept din Europa, patronat de Curtea Europeana de Justitie

Emma Cristina Gheorghiu este in anul IV ID) la Universitatea Danubius din Galati, insa a absolvit deja Queen Mary University of London si este masterand in drept european la Leiden University din Olanda. Ea a castigat anul acesta titlul de Best General Advocate la concursul European Law Moot Court Competition ELMC).

Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Slither. io, o versiune MMORPG a jocului Snake, a ajuns cel mai popular joc pe App Store. Multi dintre voi probabil ati detinut pe parcursul vietii un telefon Nokia. Dupa cum probabil va amintiti, Snake era unul dintre putinele jocuri pe care le aveati la dispozitie si, probabil, cel mai interesant). Odata cu decaderea Nokia si [].

PuiPui, cel mai bine imbracat iepure. Acesta este o adevarata vedeta pe Instagram (FOTO)

PuiPui este din Tokyo si este cel mai bine imbracat iepure din lume. Acesta este o adevarata vedetape Instagram, unde are peste 23. 000 de fani, potrivit urbology. ro. Stapanul iepurelul.

Google Calendar te va ajuta sa hotarasti cel mai bun moment pentru o intalnire importanta

Daca esti tipul de om care are multe lucruri importante de facut intr-o zi si te trezesti ca le-ai programat unele peste altele, noua functie a Google Calendar ar putea fi ounealta extrem de utila. Se numeste Find a time, iar elementul de magie e ca va gasi cel mai bun moment de intalnire, pur [].

FOTO: Cum arata cel mai la moda iepuras de pe Instagram

Un iepuras din Tokyo a fost proclamat de intenauti drept cel mai la moda animalut. Este vorba de PuiPui, un iepuras care este urmarit pe Instagram de 24. 500 de persoane, datorita lookului sau mereu surprinzator.

30 de ani de la dezastrul de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie

In Ucraina se marcheaza marti implinirea a 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie, care, potrivit unor estimari, s-a soldat cu mii de morti si a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )