Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google si Fiat-Chrysler semneaza un parteneriat pentru masinile care se pot conduce singure

Hotnews Hotnews,
 Google si Fiat-Chrysler semneaza un parteneriat pentru masinile care se pot conduce singure

Google si Fiat-Chrysler au anuntat cel mai important parteneriat de pana acum intre industria auto si cea IT pentru domeniul masinilor autonome. Practic, Fiat-Chrysler va construi si adapta pentru Google o flota de 100 de masini care umeaza a fi testate in diverse zone din SUA. continuă pe Hotnews

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria.

Google si Fiat Chrysler: Acord major de colaborare in domeniul masinilor autonome

Fiat Chrysler Automobiles si Google au cazut de acord pentru a colabora intr-un proiect ce vizeaza constructia a 100 de vehicule autonome. Acest acord este cel mai important de pana acum intre o companie din Silicon Valley si un producator auto,.

Codin Maticiuc, adevarata lovitura pentru femeile care visau la el. A recunoscut tot! Mesajul cu care s-a afisat de Pasti intr-un club de fite din Mamaia

Cum a aparut Codin Maticiuc imbracat intr-un club de fite din Mamaia. A recunoscut! E o adevarata lovitura pentru femeile care visau la el.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru ortodocsii care sarbatoresc invierea Domnului Iisus Hristos (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis ortodocsilor care sarbatoresc duminica invierea Mantuitorului Iisus Hristos un mesaj video pe pagina oficiala de Facebook. invierea Domnului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3038 seconds )