Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

B1 B1,
Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria. continuă pe B1

The Guardian: Mai multe prostituate romance din Marea Britanie vor ataca pe cale legala deciziile autoritatilor de a le deporta

Mai multe lucratoare in industria sexului care provin din tari est-europene, preponderent din Romania, vor contesta notificarile de deportare primite de la autoritatile britanice pentru practicarea prostitutiei si abuzurile politiei britanice, sustinand ca lucreaza de fapt legal ca liber-profesioniste, scrie The Guardian.

Ce cauta OZN-uri in mai multe icoane cu rastignirea lui Iisus - FOTO

Credinta in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor a luat amploare mai ales in a doua jumatate a secolului trecut. Tot atunci au aparut mai multe secte ufolatre, asa zisele religii OZN, pentru care extraterestrii.

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori: iti vine sa ti-o freci cand iei un permis cu greutate? (VIDEO)

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori, ies la iveala. De data acesta, in centrul atentiei este seful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea. Acesta este acuzat ca ar fi folosit un.

Takayuki Seto, strainul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga 1

Mijlocasul japonez Takayuki Seto de la Astra Giurgiu a devenit jucatorul strain cu cele mai multe prezente pe prima scena a fotbalului romanesc.

Angajari la MAI: Doar o treime dintre cei inscrisi au trecut probele eliminatorii si vor merge mai departe pentru cele sportive si testul scris

Numai o treime din cei 26. 155 de candidatii care s-au inscris pentru a obtine un post in cadrul Ministerul Afacerilor Interne MAI) au reusit sa treaca probele eliminatorii si vor merge mai departe.

Google si Fiat-Chrysler semneaza un parteneriat pentru masinile care se pot conduce singure

Google si Fiat-Chrysler au anuntat cel mai important parteneriat de pana acum intre industria auto si cea IT pentru domeniul masinilor autonome. Practic, Fiat-Chrysler va construi si adapta pentru Google o flota de 100 de masini care umeaza a fi testate in diverse zone din SUA.

Lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide. Capsunile, in topul celor mai nocive fructe

Un top facut de Enviromental Working Group si citat de realitatea. net arata care sunt cele mai nocive fructe si legume care se gasesc in magazine. Potrivit sursei citate, capsunile ocupa primul loc in top, fiind imbuibate cu pesticide, pe locul doi situandu-se merele.

Mai multe scoli au fost evacuate in urma unui cutremur produs in Spania

Autoritatile spaniole au anuntat ca un seism cu magnitudinea 3,7, produs in apropiere de orasul Lorca, din sudul tarii, a zguduit cladiri si a dus la evacuarea mai multor scoli, relateaza Associated Press.

HOROSCOP 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul

Horoscop maine, 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul, iar Sagetatorii trebuie sa-si faca verificarile medicale periodice. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )