Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google investeste 50 de milioane de dolari pentru a face fetele sa programeze

România Liberă România Liberă,
Google investeste 50 de milioane de dolari pentru a face fetele sa programeze

Made With Code este o noua initiativa Google care vrea sa motiveze viitoarele femei programatori. Doar 18% dintre diplomele in informatica apartin femeilor, iar Google vrea sa investeasca 50 de milioane de dolari in urmatorii trei ani pentru a schimba aceste cifre. continuă pe România Liberă

Google aloca zeci de milioane de dolari pentru ca mai multe femei sa invete programare

Pentru a promova egalitatea dintre sexe, Google investeste 50 de milioane de dolari pentru a incuraja femeile sa invete programare, afirma CNET. Made with Code este initiativa menita sa le ajute pe femei.

George Lucas va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta

Regizorul american George Lucas, creatorul seriei Star Wars, va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta, care urmeaza sa fie construit in orasul Chicago.

Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii postale pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei. Citeste si:Cele mai relevante achizitii: Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta.

Germanii de la Hochland tintesc afaceri de peste 50 milioane euro anul acesta in Romania

Producatorul german de branzeturi Hochland si-a vazut afacerile crescand cu 10% anul trecut, spre 216 milioane lei si previziunile indica un avans si pentru anul in curs, spun reprezentantii grupului care detine in Ardeal doua unitati de productie. Despre piata cascavalului si cum se produce acesta, puteti citi in articol.

Oracle anunta ca va plati 5,3 miliarde dolari pentru compania americana Micros Systems

Oracle a anuntat a doua cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa cumpere cu 5,3 miliarde dolari compania americana Micros Systems Inc, furnizor de software pentru restaurante si hoteluri. Tranzactia a fost aproape de a se concretiza si acum sase ani, insa a picat in ultima clipa. Micros Systems are 6. 300 de angajati si afaceri anuale de peste 1,2 miliarde dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )