Libnet.ro
UNICEF

19:45

Germanii de la Hochland tintesc afaceri de peste 50 milioane euro anul acesta in Romania

Hotnews Hotnews,
 Germanii de la Hochland tintesc afaceri de peste 50 milioane euro anul acesta in Romania

Producatorul german de branzeturi Hochland si-a vazut afacerile crescand cu 10% anul trecut, spre 216 milioane lei si previziunile indica un avans si pentru anul in curs, spun reprezentantii grupului care detine in Ardeal doua unitati de productie. Despre piata cascavalului si cum se produce acesta, puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Perchezitii, in Prahova, la cetateni romani si chinezi, suspectati de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 12 milioane de euro

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Ploiesti au efectuat 21 de perchezitii la o grupare infractionala, banuita ca ar fi creat un prejudiciu de peste 12 milioane de euro, prin activitati economice ilicite.

ONU: Peste 50 de milioane de persoane stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor

Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor si a crizelor a depasit pragul de 50 de milioane, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, conform unui raport publicat.

Romstal Leasing IFN, prejudiciata cu aproape 4 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui cetatean sirian rezident in Romania, asociat si administrator al unei firme, pentru constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune, prin care a prejudiciat firma Romstal Leasing IFN cu aproape 4 milioane euro.

Romcarbon investeste 6,5 milioane euro in productia de ambalaje si reciclarea materialelor plastice

Compania Romcarbon Buzau va derula pana la finalul acestui an doua proiecte de investitii, in valoare totala de 6,5 milioane euro, in tehnologii pentru productia de tavite destinate uzului alimentar si in domeniul reciclarii materialelor plastice.

Profit record din exploatarea lemnului la Holzindustrie Schweighofer Sebes: 100 de milioane de euro in 2013

Compania Holzindustrie Schweighofer din Sebes a obtinut in 2013 un profit record din activitatea de exploatare primara a lemnului. Valoarea profitului net a fost de aproape 100 de milioane de euro, in conditiile in care societatea a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 470 milioane de euro.

Reactia NetCity Telecom la acuzatiile furnizorilor de internet: Daca ar intra in legalitate, furnizorii de internet ar plati 17 milioane de euro catre Primarie pe autorizatii si chirii pentru retelele aeriene din Bucuresti

Presupunand ca ANISP asociatia furnizorilor de internet) si-ar dori intrarea in legalitate si ar obtine autorizatii de constructie pentru retelele amplasate aerian in Bucuresti, respectiv ar plati chirie pentru utilizarea acestei infrastructuri - circa 120. 000 de stalpi de lemn, metalici sau de beton se afla amplasati pe teritoriul orasului - estimam ca Municipalitatea ar incasa aproximativ 7 milioane de euro din autorizatii si peste 10 milioane de euro din chirii, sustine NetCity Telecom, compania care opereaza reteua de fibra optica a Capitalei, intr-un raspuns furnizat HotNews. ro. NetCity Telecom sustine ca, in comparatie, chiriile platite pentru utilizarea retelei NetCity sunt mai mici si ca nu exista nici o baza legala pentru aplicarea masurilor de remediere recomandate de autoritatea de reglementare in comunicatii.

Statul cauta constructor pentru austostrada Ogra-Targu Mures. Costa 14 milioane de euro pe kilometru si trebuie realizata in doar cinci ani

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale in Romania CNADNR) cauta constructor pentru executia unui tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, proiectul avand o valoare estimata de pana la 2,33 miliarde lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

Fiat vinde active de 602 milioane euro

Fiat SpA, cel mai mare producator auto italian, intentioneaza sa vanda active de aproximativ 602 milioane de euro 820 milioane de dolari) pentru investitii in brandurile sale de lux.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 082,95 lei 1. 118,48 euro).

Constructorul nipon Honda recheama in service peste doua milioane de masini din cauza unui defect la airbag

Honda a rechemat in service, luni, 2. 03 milioane de vehicule vandute in intreaga lume din cauza unui defect la airbag-uri, anuntaBBC News. Vehiculele rechemate, printre care modelele Fit si Accord, au fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.241 seconds )