Libnet.ro
UNICEF

12:00

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Hotnews Hotnews,
 Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page. continuă pe Hotnews

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Vanity Fair a decis! Ea este cea mai bine imbracata femeie din lume!

Surprinzator sau nu, cea mai bine imbracata femeie din lume, conform prestigioasei publicatii Vanity Fair, nu este vreo celebritate hollywoodiana, ci o sotie de politician! Iata despre cine este vorba! .

Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica

Daca va incanta mersul pe bicicleta, dar v-ati saturat de pedalat, Vela s-ar putea sa fie mijlocul de transport perfect pentru voi. Numarul bicicletelor electrice disponibile pentru achizitie este in continua expansiune, iar trendul actual de design este menit sa ascunda foarte bine particularitatile electronice ale mijlocului de transport. Daca va uitati la Vela, de [] Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Al treilea miliardar din lume a realizat cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Cea mai intalnita fantezie sexuala. 98% dintre barbati se gandesc la asta

Cea mai intalnita fantezie erotica, atat pentru femei cat si pentru barbati, este sexul cu o persoana cunoscuta, care nu este insa partenerul oficial, spun studiile. Conform unui studiu publicat in Journal.

Romanca Anca Pop are cea mai buna piesa pop in Marea Britanie! Din Playboy, la radiourile din Londra!

Romanca Anca Pop a cucerit Marea Britanie cu piesa ei, Free Love, care a fost votata de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie! Iata cum a ajuns Anca din Playboy, la radiourile din Londra! .

Warren Buffett, cea mai mare achizitie de pana acum: o companie de peste 30 mld. dolari

Investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent- un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

Al treilea miliardar din lume se pregateste de cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )