Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Antena3 Antena3,
Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata. continuă pe Antena3

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

Tranzactiile (fara oferte publice) au atins cea mai mare valoare din ultimele 12 luni

Indicele principal al BVB, BET, a urcat la maximele ultimilor sapte ani, valoarea tranzactiilor cu actiuni fara oferte publice) a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni, iar capitalizarea bursiera a companiilor listate la BVB a atins un nou maxim istoric, de 154,2 miliarde lei aproape 35 miliarde euro), arata raportul Bursei de Valori Bucuresti BVB) pe luna iulie, remis azi redactiei.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Record mondial pentru cea mai lunga aniversare din lume. Un tanar si-a serbat ziua de nastere timp de 46 de ore

Un tanar din Germania a stabilit un record mondial inedit: el este persoana care a avut cea mai lunga aniversare din lume.

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si.

Cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se afla Romania

La 24 aprilie 2015, a fost data publicitatii editia 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luand in calcul 158 de tari pentru intervalul .

Un etaj mai jos, in cinematografele din Romania

Cel mai nou film semnat de Radu Muntean, Un etaj mai jos, va fi proiectat in cinematografele din Romania incepand cu 18 septembrie. Laudata de presa internationala, pelicula a avut premiera mondiala in aceasta primavara, la Festivalul de la Cannes, in selectia oficiala Un Certain Regard. Protagonistii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu si Oxana Moravec.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )