Libnet.ro
UNICEF

16:45

Google a lansat un doodle special pentru alegerile europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Google a lansat un doodle special pentru alegerile europarlamentare

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un doodle special. Literele care formeaza cuvantul Goolge sunt sunt asezate in unghi drept. G-ul din interiorul cuvantului a fost transformat intr-o urna in care este introdus un buletin de vot. continuă pe România Liberă

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat. Vezi REZULTATELE exit-poll-urilor

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat, duminica seara, la ora 21. Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national s-au inchis. Procesul electoral s-a desfasurat intre orele.

Slovacia, Letonia si Malta au deschis sambata urnele pentru alegerile europarlamentare

Slovacii, letonii si maltezii sunt asteptati sambata la urne pentru alegerile europarlamentare, in timp ce restul tarilor urmeaza sa organizeze alegeri pentru Parlamentul European duminica. Salariul, dar si.

Mircea Diaconu, la inchiderea urnelor pentru alegerile europarlamentare 2014: O sa-mi fac datoria cum pot mai bine

Conform exit-poll-ului realizat de Operations Research, prezentat de Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu, la Antena 3, Mircea Diaconu a intrat in Parlamentul European. Mircea Diaconu a obtinut 4,3% la alegerile.

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un doodle special

Alegerile europarlamentare nu au fost neglijiate nici de Google, compania lansand un doodle special. Pe toata durata zilei de 25 mai, Google va actualiza informatiile specifice celui mai important scrutin.

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un logo special

Google si-a schimbat temporar logo-ul pentru a marca alegerile europarlamentare care se desfasoara duminica in 20 de state membre ale Uniunii Europene in cadrul carora cetatenii europeni vor alege cei 751 de membri ai Parlamentului European.

Google marcheaza alegerile europarlamentare printr-un nou logo

Motorul de cautare Google si-a modificat logoul pentru a marca alegerile europarlamentare 2014. Noul logo are in mijloc o urna de culoare albastra cu un cerc format din stele galbene, ce reprezinta drapelul.

Europarlamentare 2014. Candidatii la alegerile europarlamentare din BN au votat dis-de-dimineata. Adrian Solcan a fost insotit de mama, Gabriela Montoiu a votat in ie

Cel mai tanar candidat la alegerile europarlamentare a votat duminica la doar doua ore de la deschiderea sectiilor de vot. Acesta a fost insotit de catre mama sa. Gabriela Montoiu, si ea candidata la alegerile europarlamentare, a votat la ora 10:00, aceasta facandu-si aparitia la sectia de votare imbracata intr-o ie.

De ce merg la vot la alegerile europarlamentare

In conditiile unei prezente la urne estimata la cel mult 30% dintre cetatenii cu drept de vot, exista voci care sustin boicotul la alegerile europarlamentare din 25 mai ca forma de sanctiune a clasei politice. Altii sustin anularea votului ca instrument de presiune pentru reforma legilor electorale si a partidelor politice. Am colectat aici o serie de pareri si argumente ale celor care sustin participarea la alegerile europarlamentare.

Scenarii pentru prezidentiale, inainte de alegerile europarlamentare

Alegerile europarlamentare - prezenta la vot sub 30% Prezenta la vot de la alegerile europarlamentare se anunta foarte mica, poate cea mai mica din istoria Romaniei oricum sub 30%). Asta spune multe despre politicianismul ieftin, ridicol, lipsit de viziune si proiecte relevante pentru societate, despre razboiul surd dintre principalii actori politici, despre manelizarea televiziunilor si, mai ales, despre lehamitea in crestere a romanilor fata de politicianismul dambovitean, care devine tot mai nerelevant pentru cetateni.

SONDAJ Operations Research. Alianta PSD-UNPR-PC va castiga alegerile europarlamentare

Ultimul sondaj al Operations Research, realizat inainte de alegerile europarlamentare 2014, arata ca Alianta PSD-UNPR-PC Partidul Social Democrat - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei - Partidul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )