Libnet.ro
UNICEF

10:15

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un doodle special

B1 B1,
Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un doodle special

Alegerile europarlamentare nu au fost neglijiate nici de Google, compania lansand un doodle special. Pe toata durata zilei de 25 mai, Google va actualiza informatiile specifice celui mai important scrutin. continuă pe B1

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un logo special

Google si-a schimbat temporar logo-ul pentru a marca alegerile europarlamentare care se desfasoara duminica in 20 de state membre ale Uniunii Europene in cadrul carora cetatenii europeni vor alege cei 751 de membri ai Parlamentului European.

Google marcheaza alegerile europarlamentare printr-un nou logo

Motorul de cautare Google si-a modificat logoul pentru a marca alegerile europarlamentare 2014. Noul logo are in mijloc o urna de culoare albastra cu un cerc format din stele galbene, ce reprezinta drapelul.

Google a lansat un doodle special pentru alegerile europarlamentare

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un doodle special. Literele care formeaza cuvantul Goolge sunt sunt asezate in unghi drept. G-ul din interiorul cuvantului a fost transformat intr-o urna in care este introdus un buletin de vot.

Europarlamentare 2014. Candidatii la alegerile europarlamentare din BN au votat dis-de-dimineata. Adrian Solcan a fost insotit de mama, Gabriela Montoiu a votat in ie

Cel mai tanar candidat la alegerile europarlamentare a votat duminica la doar doua ore de la deschiderea sectiilor de vot. Acesta a fost insotit de catre mama sa. Gabriela Montoiu, si ea candidata la alegerile europarlamentare, a votat la ora 10:00, aceasta facandu-si aparitia la sectia de votare imbracata intr-o ie.

BEC: Prezenta la vot la alegerile europarlamentare a fost de 32,16%

Prezenta la urne pe tara la alegerile europarlamentare a fost de 32,16%, pana la ora 21, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). in mediul urban prezenta la urne a fost de 28,69%, iar in.

Prefectul de Ilfov: Alegerile europarlamentare vor fi deturnate. A fost sesizat Parchetul General

Prefectul de Ilfov sustine ca exista semnale ca se incearca deturnarea procesului electoral. Neregulile au fost anuntate cu putin timp in urma, in videoconferinta de la MAI. Nu sunt dovezi de fraude, spune, in replica, presedintele CJ Ilfov , Marian Petrache.

De ce merg la vot la alegerile europarlamentare

In conditiile unei prezente la urne estimata la cel mult 30% dintre cetatenii cu drept de vot, exista voci care sustin boicotul la alegerile europarlamentare din 25 mai ca forma de sanctiune a clasei politice. Altii sustin anularea votului ca instrument de presiune pentru reforma legilor electorale si a partidelor politice. Am colectat aici o serie de pareri si argumente ale celor care sustin participarea la alegerile europarlamentare.

EXIT POLL: Alianta PSD-UNPR-PC a castigat alegerile europarlamentare

Mihai Gadea a prezentat in editia speciala de la Antena 3 si alte rezultate exit-poll, similare cu cel realizat de Operations Research. Alianta politica PSD-UNPR-PC a obtinut 41,01% la alegerile europarlamentare.

Peste 70 de maramureseni, internati in Spitalul Sighetu Marmatiei, nu pot vota la alegerile europarlamentare 2014

Situatie inedita in Maramures. in municipiul Sighetu Marmatiei, 77 de maramureseni nu-si pot exercita dreptul la vot la alegerile europarlamentare 2014, deoarece nu au depus actele necesare prin care sa demonstreze ca nu se vor putea deplasa la sectia de votare. BEJ Maramures a respins plangerea formulata de catre un membru din sectia de votare.

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze la alegerile europarlamentare

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze, duminica, la alegerile europarlamentare.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )