Libnet.ro
UNICEF

22:45

Google lanseaza o sectiune de aplicatii pentru copii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Google lanseaza o sectiune de aplicatii pentru copii

Google a anuntat ca va lansa in viitorul apropiat o sectiune a magazinului oficial de aplicatii pentru Android, Play Store, in care se vor regasi exclusiv produse recomandate copiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Google lanseaza o sectiune de aplicatii pentru copii

Magazinul oficial de aplicatii pentru Android va avea in curand o sectiune dedicata special celor mi.

Google Play lanseaza o sectiune cu aplicatii pentru copii

Magazinul oficial de aplicatii pentru Android va avea in curand o sectiune dedicata special celor mici. Google a anuntat ca va lansa in viitorul apropiat o sectiune a magazinului oficial de aplicatii pentru Android, Play Store, in care se vor regasi exclusiv produse recomandate copiilor.

Guvernul nu renunta (deocamdata) la majorarea pensiilor si a alocatiilor pentru copii

Prin proiectul de rectificare, in cifrele bugetului, nu s-a schimbat nimic nici pe partea de pensii si nici in privinta alocatiilor pentru copii, transmite ministrul finantelor prin intermediul Guvernului. Nu s-a umblat la acele cifre, a transmis Florin Citu. Reamintim ca actuala legislatie prevede majorari uriase ale pensiilor in luna septembrie si ale alocatiilor pentru copii in luna august.

Mai multi pocaiti din Targu-Jiu s-au botezat in sufragerie, intr-o piscina pentru copii - VIDEO

Un grup de pocaiti din Targu-Jiu s-au botezat in sufragerie, intr-o piscina pentru copii. Gestul lor sfideaza restrictiile impuse pentru prevenirea raspandirii coronvirusului.

Google Arts Culture: Colectii pentru intreaga familie si selfie-uri cu tuse ale pictorilor celebri

Google Arts Culture sarbatoreste Ziua Mondiala a Artei, 15 aprilie, cu colectii dedicate intregii familii, prin care parinti si copii pot invata, intr-un mod distractiv, noi lucruri despre arta, animale, stiinta, spatiu, carti si muzica. Oricine poate explora interiorul unei gauri negre, se poate plimba alaturi de dinozauri din Jurasic, in realitate virtuala, sau sa faca magie precum Harry Potter. Cei mai mici pot face tururi ale unor muzee celebre din toata lumea alaturi de un pinguin.

Pandemia ar putea fi o catastrofa globala pentru copii, atrage atentia UNICEF

Pandemia de coronavirus ameninta ingrijirea de baza a celor mai saraci copii din lume, din tarile in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )