Libnet.ro
UNICEF

17:45

Google ofera 20,5 milioane de euro pentru finantarea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Google ofera 20,5 milioane de euro pentru finantarea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor putea obtine noi finantari printr-un mecanism UE sustinut de gigantul IT Google cu 20,5 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Noi finantari de 3-5 milioane Euro pentru startup-uri IT europene, printr-un fond sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de 3-5 milioane de euro, printr-un fond de investitii lansat, zilele trecute, de antreprenori si investitori cu experienta in proiecte ca MariaDB si MySQL, cu sustinerea Uniunii Europene.

VIDEO Pasaj rutier de 20 de milioane de euro la Drajna peste DN31A si calea ferata Bucuresti-Constanta

Un pasaj rutier si o sectiune de drum nou vor fi construite pe DN21 la Drajna, peste DN31A Lehliu-Fetesti si calea ferata Bucuresti-Constanta. Compania de Drumuri a semnat contractul de proiectare si executie de circa 98 de milioane de lei cu firma galateana Arcada Company. Astfel, vom scapa de cozile la trecerea la nivel cu calea ferata si timpii mari de asteptare pe relatia Slobozia - autostrada A2 - Calarasi, anunta ministrul Transporturilor, Catalin Drula.

Nou fond de 70 milioane dolari pentru firme tech din partea noastra de lume

Firmele de tehnologie din Europa Centrala si de Est vor putea obtine noi investitii printr-un fond de venture capital de 70 de milioane de dolari, lansat marti de o firma de investitii cu sediul la Londra.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )