Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noi finantari de 3-5 milioane Euro pentru startup-uri IT europene, printr-un fond sustinut de Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Noi finantari de 3-5 milioane Euro pentru startup-uri IT europene, printr-un fond sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de 3-5 milioane de euro, printr-un fond de investitii lansat, zilele trecute, de antreprenori si investitori cu experienta in proiecte ca MariaDB si MySQL, cu sustinerea Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

MAM Bricolaj vrea sa cumpere doua terenuri, cu 1,35 milioane euro

Actionarii MAM Bricolaj MAM) sunt convocati, in data de 16 martie, in vederea aprobarii achizitionarii de catre companie a doua terenuri si constructiile aferente, contra sumei de 1,35 milioane de euro, conform unui contract perfectat la finele lunii octombrie a anului trecut, se arata intr-un raport al retailerului de materiale de constructii publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fonduri de pana la 1,5 milioane de euro pentru firme inovatoare in sanatate

Firmele romanesti inovatoare care dezvolta tehnologii in domeniul sanatatii se pot inscrie, pana pe 15 martie 2021, la un program european in care sunt puse la bataie doua finantari de pana la 1,5 milioane de euro fiecare.

Amenda de 5.000 de euro pentru romanii care fac asta in apartamentul lor. Atentie mare!

Veste ingrijoratoare pentru romanii care locuiesc in chirie. Amenda de 5. 000 de euro pentru romanii care fac asta in apartamentul lor. Atentie mare! Daca vi se intampla asta, este cazul sa anuntati imediat autoritatile. Ce pericol ii paste pe proprietarii apartamentelor de bloc daca nu respecta viata privata a chiriasilor. Amenda de 5. 000 de euro .

VIDEO Meniurile de un euro pentru studentii afectati de criza coronavirusului, masura salvatoare care formeaza cozi in Franta

Un meniu complet la un euro reprezinta un ajutor nesperat la care apeleaza multi studenti din Franta, care si-au pierdut locurile de munca informale din cauza masurilor antiepidemice, scrie sambata EFE intr-un reportaj din Paris, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )