Libnet.ro
UNICEF

11:15

Google pregateste poate cea mai utila schimbare din Maps

Playtech Playtech,
Google pregateste poate cea mai utila schimbare din Maps

Google a dotat Maps cu o multime de functionalitati care sa-ti faca deplasarea mai usoara. Acum pregateste poate cea mai importanta integrare: toate tipurile de transport intr-o singura. continuă pe Playtech

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in dragoste. Cea mai mare dezamagire a artistei: M-a mintit ca ma iubeste!

Corina Chiriac a vorbit despre cea mai mare dezamagire din viata ei, oferind detalii despre momentele care i-au schimbat viata si despre persoanele care au avut un mare impact in cariera ei de-a lungul timpului. Artista a povestit cum s-a indepartat de oamenii care au dezamagit-o. De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in .

Cum arata de fapt Ambrozia, cea mai nociva buruiana care apare in august si septembrie. E confundata cu pelinul

Ambrozia, iarba de paragina pe care oamenii o confunda cu pelinul, este cea mai alergenica planta din Romania. Tot mai multi oameni fac alergii grave. Una dintre cele mai raspandite specii de buruieni care aparitine genului Ambrosia este specia Ambrosia astemisiifolia, cunoscuta in popor si sub denumirea de iarba de paragina sau iarba parloagelor, floarea .

Eurostat: Romania si Polonia au cea mai ieftina carne din UE

Romania si Polonia au inregistrat cele mai mici preturi la carne din Uniunea Europeana, in 2018, arata datele publicate marti de Eurostat.

Cea mai mare nava de cercetare si expeditie a fost lansata la apa la Tulcea FOTO VIDEO

La santierul naval VARD din Tulcea a fost lansata la apa cea mai mare si mai avansata nava de cercetare si expeditie din lume care va fi exploatata de organizatia REV Ocean, patronata de miliardarul norvegian Kjell Inge Rokke. Vasul de peste 182 de metri poate ajunge la 30 de kilometri pe ora si este echipat cu un sistem de navigatie performant.

Unii s-au prapadit de ras la sedinta CES: Domnul meu, cum se numeste ministerul? (Aplauze din sala). Spune, ma, cum se numeste? Din sala se aude o voce: Asta nu stie nimic!

Marti a avut loc, poate, cea mai amuzanta dezbatere din Plenul Consiliului Economic si Social la care am participat pana acum. Ca sa intelegeti contextul, pe ordinea de zi se afla un proiect care transpunea un regulament european cu privire la cerintele de admitere ca membri sau parteneri EURES a organizatiilor - vezi la finalul articolului ce scrie nota de fundamentare la acest proiect). E transpus asa cum a inteles Guvernul de cuviinta, nu intram in detalii, desi pare ca a omis unele organizatii, dar asta va reiesi din dialogurile de mai jos.

Sorin Ovidiu Vintu, semnal de alarma. Cea mai grava criza politica, foarte curand! Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vintu trage un semnal de alarma cu privire la posibilele strategii ale candidatilor la alegerile prezidentiale care vor avea loc la sfarsitul acestui an. Omul de afaceri este dezamagit de prestatia PSD si prevede cea mai grava criza politica din ultimii 30 de ani. Sorin Ovidiu Vintu: Dupa prezidentiale va incepe marele macel .

I-A ZAPACIT PE BARBATI! EA este considerata CEA MAI FRUMOASA FEMEIE din Republica Moldova! Arata DEMENTIAL (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Modelul Xenia Deli 29 de ani) a nascut cu un an in urma, dar are o silueta perfecta care i-a innebunit pe barbati.

Viviana Sposub de la Vorbeste Lumea are cel mai frumos decolteu din TV. Cum a ajuns, insa, colega cu Adela si Cove

Viviana Sposub este noua bucatica din Observatorul de la Antena 1 adusa la Vorbeste Lumea de la Pro TV. Cu zambetul cat casa, dar si un decolteu ravasitor, tanara a pasit cu multa incredere in platoul ce-i va fi casa. Cum a ajuns, insa, aici? Viviana Sposub de la Vorbeste Lumea are cel mai frumos .

Doi cetateni germani, suspectati ca au tinut mai multi tineri din Germania in stare de sclavie in Maramures sub pretextul unui program de reeducare in mijlocul naturii

Doi cetateni germani sunt suspectati ca, prin intermediul unui program social finantat de catre statul german, au exploatat mai multi tineri din Germania, cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani si care, sub pretextul unui program de reeducare in mijlocul naturii, erau folositi inclusiv pentru executarea de munci epuizante in gospodariile unor localnici, fiind supusi unor metode umilitoare, degradante, inclusiv tinerea in stare de sclavie.

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )