Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google Stadia, noua platforma de la Google care este mai puternica decat Xbox One si PlayStation 4 la un loc

Adevărul Adevărul,
Google Stadia, noua platforma de la Google care este mai puternica decat Xbox One si PlayStation 4 la un loc

In cadrul Game Developers Conference 2019, in San Francisco, Google a anuntat lansarea noii sale platforme dedicata gamerilor, denumita Stadia. continuă pe Adevărul

Startup-urile IT pot testa noua platforma de integrare cu serviciile Bancii Transilvania

Startup-urile IT din domeniul financiar fintech) pot testa noua platforma BT Open Banking BT Api Store), lansata luni de Banca Transilvania, pentru integrarea online cu serviciile bancii, ca: afisarea soldurilor online, istoricul tranzactiilor si initierea tranzactiilor prin platforme externe catre Banca Transilvania.

Cristina Neagu, dupa al patrulea titlu de cea mai buna handbalista a lumii: Conteaza foarte mult. Am toate motivele sa revin mai puternica

Aflata in perioada de recuperare dupa operatia la ligamentele piciorului drept, Cristina Neagu a declarat ca titlul de Cea mai buna jucatoare a anului 2018 reprezinta o motivatie in plus pentru ea, mai ales in acest moment dificil. Neagu a primit aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera, un record absolut. Am toate motivele sa trag si mai tare si sa revin mai puternica, a spus jucatoarea de la CSM Bucuresti.

Un meteorit a explodat deasupra Marii Bering. Explozia a fost de 10 ori mai puternica decat cea de la Hiroshima

O explozie a unui meteorit deasupra Marii Bering la sfarsitul anului trecut a eliberat de 10 ori mai multa energie decat bomba atomica care a distrus Hiroshima, conform oamenilor de stiinta.

Care este cea mai buna pozitie de somn pentru fiecare persoana

Arsuri la stomac, dureri de spate, probleme cu circulatia sangelui sau ridurile sunt doar cateva din problemele pe care pozitia de dormit le poate accentua. Expertii in probleme de somn explica modul in care putem sa ne ferim de acestea.

HOROSCOP. Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Barbatii cu cifra 1 sunt interesati de politica, doamnele sunt concentrate pe viata

Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere redusa la o singura cifra. HOROSCOPDe exemplu daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 2+0).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )