Libnet.ro
UNICEF

00:07

Google Translate devine semnificativ mai bun, chiar si fara internet

Playtech Playtech,
Google Translate devine semnificativ mai bun, chiar si fara internet

Google Translate este cea mai populara aplicatie pentru efectuarea de traduceri, iar cea mai recenta versiune a indragitei aplicatii vine cu beneficii importante pentru cei care vor sa o foloseasca fara internet. Concurenta dintre Microsoft si Google in domeniul traducerilor alimentate de inteligenta artificiala si retele neurale a devenit din ce in ce mai acerba. continuă pe Playtech

Hagi, dupa victoria lui Halep: Nu e nimic intamplator in viata. Arata ca un roman poate sa ajunga cel mai bun (VIDEO)

Gheorghe Hagi a laudat, intr-un interviu acordat dupa victoria lui Halep de la Roland Garros, afirmand ca a oferit un exemplu pentru toata Romania ca prin munca si sacrificiu poti ajunge cel mai bun din.

3 motive pentru care iOS este mai bun decat Android

IOS sau Android? iPhone sau Samsung? Iata doar cateva intrebari pe care fanii telefoanelor pe care cei doi mari competitori si le pun chiar si astazi, la mai bine de 10 ani de la lansarea celor 2 sisteme de.

Horoscop 11 iunie. Leul are alaturi cel mai bun prieten

Horoscop 11 iunie BERBEC: Ai pornit un drum nou, dar apar deja primele piedici. Mergi mai departe, lupta impotriva celor ce ti se opun, pentru ca succesul final depinde de vointa ta. Horoscop 11 iunie TAUR: Toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )