Libnet.ro
UNICEF

14:30

3 motive pentru care iOS este mai bun decat Android

B1 B1,
3 motive pentru care iOS este mai bun decat Android

IOS sau Android? iPhone sau Samsung? Iata doar cateva intrebari pe care fanii telefoanelor pe care cei doi mari competitori si le pun chiar si astazi, la mai bine de 10 ani de la lansarea celor 2 sisteme de. continuă pe B1

6 motive pentru care mamele ar putea fi cei mai buni antreprenori

Catre toate doamnele care au crescut copii: daca esti nou venita in lumea antreprenoriatului, schimbati cariera sau va intoarceti la locul de munca dupa ce ati trecut prin concediul de maternitate, cititi articolul potrivit. Fondatoarea YouthfulNest ,.

Alina Mungiu-Pippidi: Implicarea serviciilor si a anticoruptiei in politica este chiar mai grava decat coruptia

Politologul Alina Mungiu-Pippidi critica scandalul politic ce domina Romania in acest an si care, arata aceasta, nu face decat sa duca la pierderea unei oportunitati foarte bune pe care o puteam folosi pentru.

Romania importa fructe si legume mai scumpe decat cele autohtone

Consiliul Concurentei a analizat piata si a concluzionat ca in Romania preturile sunt mai mici decat media europeana, dar asta nu impiedica importurile masive de fructe si legume. in opinia retailerilor, principalul motiv pentru care se importa atat de mult este ca producatorii romani inca nu au capacitatea de a indeplini niste standarde comerciale.

Mama unui adolescent din Marea Britanie: Fiul meu nu mai exista decat online! Cum a ajuns baiatul din cauza jocurilor video

Un adolescent din Marea Britanie este captivat de lumea virtuala si nu mai vrea sa iasa din casa. Baiatul a avut momente in care nici nu mai voia sa manance si de un an nu mai merge la.

Hagi, dupa victoria lui Halep: Nu e nimic intamplator in viata. Arata ca un roman poate sa ajunga cel mai bun (VIDEO)

Gheorghe Hagi a laudat, intr-un interviu acordat dupa victoria lui Halep de la Roland Garros, afirmand ca a oferit un exemplu pentru toata Romania ca prin munca si sacrificiu poti ajunge cel mai bun din.

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

Beneficiile samburilor de pepene verde.Sunt o minune pentru organism

Nu este nimic mai bun decat ofelie de pepenede la frigider in zilele calduroase de vara, pentru a ne racori. Totusi, semintele ne cam incomodeaza si ne-am obisnuit sa le aruncam. Nimic mai.

inca patru treceri suprainaltate pentru pietoni la Galati. Primarul: Siguranta cetatenilor este cu mult mai importanta decat baia de ulei a unui BMW

Soferii contesta masura, considerand ca trecerile de pietoni suprainaltate sunt, de fapt, periculoase pentru trafic. in schimb, autoritatile spun ca masurile sunt foarte importante pentru siguranta traficului si a pietonilor si ca in urmatoarea perioada vor mai fi aprobate si alte proiecte similare.

Analiza: De ce cetatenii din Georgia protesteaza mai des decat cei din Moldova

Chiar daca calitatea guvernarii din Moldova este identica sau chiar inferioara celei din Georgia, cetatenii moldoveni sunt mai rezervati in ceea ce priveste initierea protestelor sociale, scrie expertul politic Dionis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN.

Al Pacino va colabora in premiera cu Tarantino la filmul ce-i are in rolurile principale pe Brad Pitt si Leo DiCaprio: Cel mai bun scenariu citit in 30 de ani

Regizorul Quentin Tarantino 55 de ani) a cooptat un alt actor legendar pentru noul sau film, Once Upon a Time in Hollywood. Actorul american Al Pacino 78 de ani) se alatura astfel distributiei filmului despre Sharon Tate, in care rolurile principale sunt jucate de Brad Pitt 54 de ani) si Leonardo DiCaprio 43 de ani).

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )