Libnet.ro
UNICEF

00:07

Google: Trei romani, pe lista din top 100 inovatori ai Europei Centrale si de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Google: Trei romani, pe lista din top 100 inovatori ai Europei Centrale si de Est

Trei romani, respectiv Ionut Budisteanu, Paul-Andre Baran si Cristian Botan, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est. Selectia a fost facuta de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei. continuă pe Wall-Street Ro

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe doi; Sorana Carstea a iesit din TOP 100

Simona Halep a ramas pe locul doi in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania avand doar 90 de puncte avans fata de Petra Kvitova, locul trei din ierarhie. Sorana Carstea a iesit din TOP 100, aflandu-se acum pe locul 102.

Simona Halep se mentine pe locul 2 WTA. Sorana Cirstea a iesit din Top 100

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 6. 036 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, in timp ce Sorana Cirstea a iesit din Top 100 si se afla pe pozitia 102, cu 550 de puncte.

Trei romani, pe lista celor mai importanti 100 inovatori din Europa Centrala si de Est

Trei romani se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii care are ca scop promovarea inovatiei in aceasta regiune, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Sorana, in cadere libera. E mai jos de top 100

Sorana Cirstea se prabuseste in ierarhia lumii. A iesit din Top 100 WTA. Targovisteanca traverseaza una dintre cele mai proaste perioade ale carierei sale de pana acum, ajungand la contraperformanta de a iesi, dupa multa vreme, chiar si din prima suta mondiala valorica.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )