Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trei romani, pe lista celor mai importanti 100 inovatori din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei romani, pe lista celor mai importanti 100 inovatori din Europa Centrala si de Est

Trei romani se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii care are ca scop promovarea inovatiei in aceasta regiune, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sefii armatei ucrainene au fost pusi pe lista celor mai cautati infractori

Dupa ce i-a pus sub acuzare pe ministrul Apararii din Ucraina si pe seful Statului Major de la Kiev, anchetatorii rusi ii va plasa pe acestia pe lista celor mai cautati infractori, informeaza RIA Novosti. Noua.

Google: Trei romani, pe lista din top 100 inovatori ai Europei Centrale si de Est

Trei romani, respectiv Ionut Budisteanu, Paul-Andre Baran si Cristian Botan, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est. Selectia a fost facuta de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei.

TOPUL celor mai elegante mirese din toate timpurile

Actrita Grace Kelly ocupa primul loc in topul celor mai elegante mirese din toate timpurile, realizat de revista Bride, informeaza Mediafax.

Ne regasim in topul celor mai muncitori europeni, dar fara mare folos. Noi si cu bulgarii suntem cei mai ineficienti

Romanii petrec multe ore la birou dar fara mare folos, arata si cifrele Eurostat. Ne regasim in topul celor mai muncitori europeni, dar la capitolul performanta suntem lanterna rosie, alaturi de bulgari.

Topul celor mai romantice zece orase din lume

Site-ul matrimonial WeLoveDates. com a realizat un top al celor mai romantice orase din lume, bazandu-se pe istoria acestora, frumusetea peisajelor, locurile potrvite pentru plimbari romantice si rata casatoriilor.

Topul celor mai elegante mirese ale tuturor timpurilor: de la Ducesa de Cambridge la printesa de Monaco

Grace Kelly, actrita americana devenita printesa in urma casatoriei cu printul Rainier de Monaco, a fost desemnata cea mai eleganta mireasa a tuturor timpurilor, potrivit publicatiei The Independent, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )