Libnet.ro
UNICEF

16:00

Google vine cu o veste buna pentru cei care apreciaza pirateria

Playtech Playtech,
Google vine cu o veste buna pentru cei care apreciaza pirateria

In ultimii ani, industria de divertisment a cerut in mod repetat ca Google sa implementeze masuri de combatere a pirateriei. E drept, serviciile lor sunt ingreunate sau chiar renegate de multi oameni care au o paleta vasta in ceea ce priveste piraterie de pe internet la ora actuala. Pirateria este inamicul suprem al multor industrii []. continuă pe Playtech

Veste buna pentru 4.000.000 de salariati de la privat

Automobile Dacia Pitesti a negociat cu sindicatele si au convenit o marire cu 20% a tuturor salariilor, astfel incat salariul net sa nu scada de la 1 ianuarie 2018, odata cu transferul obligatiilor.

Descoperire socanta in mai multe cabinete stomatologice din Romania. Cei care s-au tratat aici ar fi bine sa faca un control medical

Asa ceva nu ar trebui sa mai existe de ani de zile in cabinetele stomatologice. Dupa 28 de ani de la evenimentele din 1989, in municipiul Iasi, medicii stomatologi inca lucreaza cu aparatura veche, buna pentru fier.

CFR suplimenteaza numarul trenurilor pe ruta Bucuresti Nord - Curtea de Arges, pentru cei care vor sa participe la inmormantarea Regelui Mihai

Compania Nationala de Cai Ferate va mari, sambata, capacitatea de transport pe ruta Bucuresti Nord - Curtea de Arges, pentru pasagerii care vor calatori catre Curtea de Arges la ceremonia de inmormantare a Regelui Mihai I al Romaniei.

Revolutia fiscala: Cei care nu platesc taxele la stat risca pedeapsa cu inchisoarea

Ministerul Finantelor a publicat proiectul de hotarare prin care cei care nu platesc taxele la stat, atat companiile, cat si persoanele fizice, incepand de la impozitul pe salariu, CAS.

Este totul sfruntat si jenant. Ana Blandiana, despre cei care acum il lauda pe Rege desi tot ei l-au dat afara din tara: Si-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a facut?

Poeta Ana Blandiana a declarat ca, pentru ea, moartea Regelui Mihai I inseamna o mare singuratate , iar poporul roman traieste un moment cutremurator. Disparitia regelui Mihai.

Schimbare pentru angajatii care au nevoie de concediul medical. Ce au decis guvernantii

Asiguratii care vor sa beneficieze de concediu medical si de indemnizatia aferenta vor putea obtine curand certificatul de concediu medical online, potrivit Proiectului de Ordonanta de urgenta a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )