Libnet.ro
UNICEF

08:15

Schimbare pentru angajatii care au nevoie de concediul medical. Ce au decis guvernantii

Antena3 Antena3,
Schimbare pentru angajatii care au nevoie de concediul medical. Ce au decis guvernantii

Asiguratii care vor sa beneficieze de concediu medical si de indemnizatia aferenta vor putea obtine curand certificatul de concediu medical online, potrivit Proiectului de Ordonanta de urgenta a. continuă pe Antena3

Schimbare importanta privind concediul medical. Ce au decis guvernantii

Asiguratii care vor sa beneficieze de concediu medical si de indemnizatia aferenta vor putea obtine curand certificatul de concediu medical online, potrivit Proiectului de Ordonanta de urgenta a.

Vesti bune pentru romanii care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui Mihai. Palatul Regal va fi deschis si dupa ora 22:00

Palatul Regal nu va fi inchis joi la ora 22:00, asa cum se spusese initial. Decizia a fost luata dupa ce s-a ajuns la concluzia ca exista riscul ca miile de oameni care stau la coada in frig pe.

5 obiceiuri sanatoase pentru cei care petrec foarte mult timp sub stres la locul de munca

Orele pierdute lipit de un scaun in fata unui calculator pot avea efecte novice pe termen lung. E greu ca un om foarte activ si implicat la locul de munca sa isi faca timp si pentru alte lucruri, dar atunci cand sanatatea este la mijloc, prioritatile,.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Cei care vor dori sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai I trebuie sa respecte anumite reguli. Casa Regala a anuntat printr-un comunicat ca intrarea va fi libera, iar accesul presei va fi permis. Cei care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3007 seconds )