Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gorghiu si Blaga, primele reactii dupa alegerile locale: Cel mai bun scor al PNL de dupa Revolutie, fara precedent/ Niciun coleg nu ne-a cerut demisia/ Colegii nu vor congres

Hotnews Hotnews,
 Gorghiu si Blaga, primele reactii dupa alegerile locale: Cel mai bun scor al PNL de dupa Revolutie, fara precedent/ Niciun coleg nu ne-a cerut demisia/ Colegii nu vor congres

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au avut luni primele declaratii dupa anuntarea alegerilor locale in care au afirmat ca, in timp ce la Bucuresti rezultatul a fost unul dezamagit, in tara PNL a obtinut cel mai bun scor al sau de dupa 1990 si ca niciun coleg din partid nu le-a cerut demisia, de care nu se ascund. De asemenea, Gorghiu a precizat ca cel mai probabil nu va exista un Congres al partidului inainte de alegerile parlamentare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, dupa alegerile locale: incepand de ieri nu mai avem guvern

Victor Ponta a declarat luni, in prima zi dupa alegerile locale, ca incepand de ieri duminica- n. red. ) nu mai avem guvern. incepand de ieri nu mai avem guvern. Da, de ieri nu.

Dupa alegerile locale, vin alegerile parlamentare 2016: cat de frecvent ne cautam alesii in Google

Inca asteptam rezultatele alegerilor locale 2016, dar tinem sa va reamintim ca, spre finalul acestui an, vom avea si alegeri parlamentare. Cat de mult ne pasa de senatorii si deputatii care au fost in functie pana acum? Potrivit unui studiu bazat pe cautarile din Google, nu foarte mult. Specialistii DWF. ro au realizat o analiza despre [].

Alin Burcea, ANAT, dupa alegerile locale: Sunt foarte multe sate si orase care traiesc din turism si este important ca primarul sa inteleaga acest lucru

Alin Burcea, noul presedinte ANAT, sustine, dupa rezultatul alegerilor locale, ca un primar este extrem de important pentru industria turismului si spera ca in Bucuresti problematica turismului sa fie o prioritate pentru noul primar,.

Rezultatele BEC confirma! Bucurestiul, in rosu, culoarea PSD, dupa alegerile locale. Care sunt procentele pentru celelalte partide (VIDEO)

Bucurestiul este in totalitate rosu, culoarea PSD, dupa alegeri. Gabriela Firea a obtinut procentajul de 45,5% la scrutin, fiind urmata de Nicusor Dan, USB, cu 27, 5%, si de liberalul Catalin Predoiu, cu.

Vasile Blaga, declaratie surprinzatoare dupa esecul PNL la locale: Am reusit sa reconstruim dreapta!

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat, in prima conferinta de presa organizata dupa aparitia rezultatelor la alegerile locale, ca PNL a reusit sa reconstruiasca dreapta, aratand ca liberalii au obtinut in acest tur de scrutin cel mai bun scor dupa 1990.

LIVETEXT Romanii isi aleg primarii in alegerile locale, primul scrutin post-Colectiv. Alegeri decisive pentru scena politica. Prezenta la alegeri in TIMP REAL

Astazi au loc alegerile locale, in care peste 18. 000 de romani numarul real de romani aflati in tara e mult mai mic din cauza migratiei) sunt asteptati la vot pentru a-si alege primarul si reprezentantii in consiliile locale si judetene. Alegerile, organizate intr-un singur tur, sunt primele dupa tragedia din Colectiv care au dus la caderea Guvernului. De rezultatul alegerilor depinde si depunerea unei eventuale motiuni de cenzura, dar si pozitionarea partidelor in cursa pentru alegerile parlamentare din noiembrie. Vezi aici PREZENTA LA VOT IN TIMP REAL -------------21:00 Pana la ora 21 au votat 8. 872,217 persoane, reprezentand 48,42% din populatie, potrivit BEC. 20:56 Victor Ponta: Am stat la coada sa votez. Sunt suparat ca nimeni nu mai transmite cozile cum le transmitea in 201420:30 Pana la ora 20. 30 votasera 8. 398 de persoane, adica 47,48% dintre alegatori20:01 Pana la ora 20. 00 votasera 8. 067 de persoane, adica 46,14% dintre alegatori19:01 Pana la ora 19. 00 votasera 7. 888 de persoane, adica 42,82% dintre alegatori / In Bucuresti, prezenta era de 27,66%18:02 Adrian Sarbu a pus stampila de vot in palma. 18:01 Pana la ora 18. 00 votasera 7. 395 de persoane, adica 39,05% dintre alegatori17. 20 Gorj: Presedinta unei sectii de votare din Jupanesti, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati17:01 Pana la ora 17. 00 votasera 6. 424 de persoane, adica 35,2197 % dintre alegatori. La ultimele alegeri locale, prezenta la ora 17. 00 a fost de 39,01%16. 45 Nereguli la vot sesizate de Centrul pentru Studiul Democratiei din Cluj-Napoca: observator agresat, observatori intimidati si turism electoral12. 46Dupa 26 de ani, alegerile pica tot in Duminica Orbului .

Victor Ponta, comentariu acid dupa alegerile locale: Prostia ucide! Incompetenta ucide!

Corespondentii presei internationale la Bucuresti folosesc toti ideea ca au fost primele alegeri dupa tragedia de la Colectiv . Prostia ucide! Incompetenta ucide! Suficienta ucide! Dezintere.

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc felicita PSD pentru victoria de la alegerile locale: Social-democratia a invins in Romania!

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc, cel care detine de facto controlul asupa guvernului de la Chisinau, a transmis luni felicitari PSD pentru rezultatele obtinute la alegerile locale. intr-o postare pe.

Presa straina, cu ochii pe Romania: Alegerile locale, primul test dupa Colectiv

La alegerile locale din 2016, sunt asteptati la urme peste 18 milioanede alegatori. Alegerile din acest an, sunt marcate de multe dosare de coruptie, informeaza mediafax. ro Acest tur de scrutin.

AFP, despre alegerile locale din Romania: Se desfasoara sub semnul dosarelor de coruptie si sunt primul test pentru clasa politica dupa Colectiv

Alegerile locale de duminica din Romania se desfasoara sub semnul zecilor de dosare de coruptie vizand candidati sau fosti edili si este primul test pentru clasa politica din tara dupa incendiul de la Colectiv, comenteaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )