Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gorghiu: Ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere

Adevărul Adevărul,
Gorghiu: Ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ceea ce face Guvernul Ponta, prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere si este o eticheta care spune totul despre felul in care PSD doreste sa guverneze. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: Ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi ca prin refuzul de a organiza alegeri partiale, Guvernul face un exces de putere, aceasta fiind o eticheta care spune totul despre modul de guvernare al PSD,.

Alina Gorghiu acuza Guvernul de EXCES DE PUTERE. Care este motivul

Alina Gorghiu, copre;edintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ceea ce face Guvernul Ponta, prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere si este o eticheta care spune totul despre felul in care PSD doreste sa guverneze.

Adevarul: Curtea de Apel Bucuresti il obliga pe Ponta sa organizeze alegeri partiale; este a doua instanta care ii spune premierului ca nu respecta legea

Curtea de Apel Bucuresti obliga Guvernul sa organizeze alegeri partiale in 17 colegii ramase vacante. Decizia nu este definitiva, ea putand fi contestata de Executiv, informeaza ziarul Adevarul. Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Bucuresti este a doua instanta care decide ca Guvernul a incalcat legea prin refuzul de a organiza alegeri, dupa Curtea de Apel Cluj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )