Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alina Gorghiu: Ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere

B1 B1,
Alina Gorghiu: Ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi ca prin refuzul de a organiza alegeri partiale, Guvernul face un exces de putere, aceasta fiind o eticheta care spune totul despre modul de guvernare al PSD,. continuă pe B1

Gorghiu: Ce face Guvernul prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ceea ce face Guvernul Ponta, prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere si este o eticheta care spune totul despre felul in care PSD doreste sa guverneze.

Alina Gorghiu acuza Guvernul de EXCES DE PUTERE. Care este motivul

Alina Gorghiu, copre;edintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ceea ce face Guvernul Ponta, prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere si este o eticheta care spune totul despre felul in care PSD doreste sa guverneze.

Alina Gorghiu, despre acuzatiile lui Ponta la adresa Luciei Varga: E ca frunza in vant. Eu l-as fi dat in judecata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in urma acuzatiilor premierului conform carora deputata Lucia Varga ar fi promovat in Parlament ca Ponta este ca frunza in vant. Eu nu stiu cand face domnul Ponta.

Alina Gorghiu sustine ca Ponta nu a vrut sa voteze legea alocatiilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ii cere public premierului Victor Ponta sa-si asume public faptul ca nu a vrut sa voteze legea de majorare a alocatiilor, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: Dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL, cand partidul implineste 140 de ani

Alina Gorghiu considera ca dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL in saptamana in care acest partid implineste 140 de ani de existenta. Este un moment special pentru.

Ce spune Alina Gorghiu despre Frunzaverde

Copresedinta PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca in cadrul sedintei conducerii partidului care are loc in Modrogan se va discuta despre toate cazurile mai delicate pe care formatiunea le are in privinta unor lideri aflati in vizorul justitiei, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )